Antena Căutare

Femeia care a devenit „un personaj viu din desenele animate” este de nerecunoscut după ce a renunțat la operațiile estetice

Femeia și-a dorit să arate ca un personaj din desenele animate, în care talia este extrem de mică, iar corpul pare unul perfect.

femeie care seamana cu un personaj din desene Galerie
Femeia care a devenit „un personaj viu din desenele animate” este de nerecunoscut după ce a renunțat la operațiile estetice | Profimedia

Pixee Fox a plătit 80.000 de lire sterline pentru a se transforma radical, însă a revenit din nou la o înfățișare umană.

Citește și: O adolescentă de 16 ani avea dureri de stomac și părinții au dus-o la spital. Medicii au operat-o de urgență. Ce au descoperit

Femeia a devenit faimoasă, după ce și-a făcut operații estetice duse la extrem. Cum arată acum, când a renunțat la ele

Pixee Fox a devenit faimoasă după ce a început să facă prima operație plastică, scrie Dailystar.co.uk.

Ea s-a inspirat din personajele animate precum Jessica Rabbit și Frumoasa Adormită când a început să-și schimbe aspectul fizic.

Tânăra, în vârstă de 32 de ani, din Suedia, a plătit aproximativ 80.000 de lire sterline pentru proceduri, inclusiv o operație de mărire a sânilor, o intervenție chirurgicală de îndepărtare a coastelor și reconstrucția feței.

Din cauza aspectului ei dus la extrem, femeia a fost poreclită ca fiind un „personaj viu, care a scăpat din desenele animate”.

Dar viața lui Pixee s-a schimbat pentru totdeauna când toate transformările ei au început să-i afecteze sănătatea. Așadar, s-a decis să nu mai apeleze la operații estetice și, în schimb, să se concentreze asupra vindecării sale.

După ce a dispărut de pe rețelele sociale timp de câteva luni, Pixee a revenit cu noi imagini.

Ea le-a spus celor peste 450.000 de urmăritori pe Instagram că obsesia ei pentru chirurgia plastică aproape că a omorât-o.

„Mulțumesc pentru răbdare. Mă recuperez după o complicație care a apărut în timpul operației. Am petrecut timp cu familia și câțiva prieteni care mi-au fost de mare ajutor în timpul acestui proces.

Eram o persoană faimoasă pentru operațiile mele plastice și le-am făcut reclamă medicilor. Fac această postare acum pentru că văd alte fete făcând reclamă acestui doctor care aproape că era să mă distrugă”, a început ea pe rețelele sociale.

Tânăra locuiește cu familia ei în Suedia, recuperându-se în urma leziunilor suferite din cauza procedurilor estetice. Mai mult, femeia îl condamnă pe doctorul care s-a ocupat de ea, spunând că a distrus viețile oamenilor și chiar a blocat-o pe Instagram.

„Desigur, asta face atunci când lucrurile merg prost, nu sunt prima pacientă. Fac această postare doar ca un avertisment pentru alte fete. Să nu aveți încredere în acest doctor.

Sunt norocoasă că sunt încă în viață după ce am fost în comă de mai bine de o săptămână. Sunt norocoasă pentru că îmi sunt alături familia și prietenii”, a scris ea în mesaj.

Citește și: O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis

Cum arată la doi ani de când viața i-a fost pusă în pericol

La doi ani de la sperietura prin care a trecut, viața lui Pixee arată cu mult mai diferit.

Ea a postat mai multe selfie-uri în ultimele săptămâni, iar fanilor nu le vine să creadă cât de mult s-a schimbat.

Într-o imagine recentă, postată în social media,poartă un hanorac negru și un machiaj destul de natural.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În loc să vorbească despre chirurgia plastică, Pixie își petrece timpul cu animalele ei de companie, dar și în natură. Conform biografiei de pe Instagram, dezvăluie că se „recuperează” și „visează să fie actriță” pe viitor.

O adolescentă de 16 ani avea dureri de stomac și părinții au dus-o la spital. Medicii au operat-o de urgență. Ce au desc... Localitatea din România unde te costă mai puțin slujba de botez, înmormântare și nuntă. Care sunt tarifele cerute în 202...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x