Antena Căutare

O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis

Întreaga familie și-a început ziua de vacanță cu stângul, iar întâmplările dubioase s-au menținut pe parcurs.

telefon in nisip
O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis | Shutterstock

Când soțul femeii, care-și povestește pățania pe blog, a intrat în mașină, avea să-și spargă telefonul din cauza portierei.

Citește și: Motivul ireal pentru care o femeie, care stă în pustiu, se îmbracă în haine de gală: „Plimbările de aici implică mult noroi”

O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis

A doua zi, întreaga familie a mers pe plajă, când au observat ceva adus de valurile mării. Bărbatul s-a repezit să-l ia și a văzut că era, de fapt, un telefon.

Husa era crăpată, iar dispozitivul era acoperit de nisip. Deloc surprinzător, telefonul era închis.

„Totuși, l-a adus înapoi în apartamentul nostru și l-a lăsat pe marginea balconului nostru la soare, în speranța că ar putea fi salvat. Era ca un semn, că ceva ce trebuia să găsească, mai ales după ce și-a distrus telefonul cu o zi înainte. Ne-am descurcat și, sinceră să fiu, până după-amiaza târziu uitasem în mare parte de telefon.

Fiica mea adolescentă s-a întors prima în apartament. Când ne-am întâlnit cu ea, fata băgase telefonul la încărcat și a spus că funcționează.

Mai mult decât atât: nu avea nicio parolă. Toată lumea părea încântată de această întorsătură a evenimentelor, întrebând cum să dea de proprietarul mobilului”, și-a început ea povestea.

Citește și: Un tânăr i-a trimis tatălui decedat un mesaj pe telefon, dar când i-a răspuns nu i-a venit să creadă: „Și lui tata îi lipsești”

În cele din urmă, au putut avea un indiciu, și anume cea mai recentă fotografie. Părea să fie luată de pe un jetski, cu privire spre ocean. În plus, familia a putut vedea jurnalul de apeluri, așa că a dat de ultimul apel de pe telefon.

„Au trimis (n.r. membrii familiei) un mesaj pe numărul respectiv și așa au dat de un apropiat al posesorului de mobil. Telefonul fusese pierdut de două săptămâni și era uimit de faptul că a fost, din nou, găsit.

Când ne-am întors acasă, i-am trimis telefonul înapoi proprietarului, dar nu am putut să nu mă gândesc: cum a supraviețuit acest telefon două săptămâni în mare? Cum a ajuns imediat pe plaja noastră? Cine nu are parolă pe telefon?”, se mai arată în poveste.

Citește și: Cazul unei chirii din Cluj care are pretenții de hotel de cinci stele. Ce condiții a pus un proprietar pentru viitorii chiriași

Motivul ireal pentru care o femeie, care stă în pustiu, se îmbracă în haine de gală: „Plimbările de aici implică mult no... O femeie păstrează de 63 de ani un ou de Paște de ciocolată, deși întreținerea lui o costă câteva milioane pe lună. Ce e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x