Antena Căutare

Frații care au doi copii împreună și se luptă să se căsătorească. Povestea reală a unuia dintre cele mai controversate perechi

În Spania, doi frați vitregi de tată, Ana și Daniel Parra, formează o familie. Cei doi au doi copii împreună și visează să se căsătorească.

colaj de imagini cu ana si daniel parra Galerie
În Spania, doi frați vitregi de tată, Ana și Daniel Parra, formează o familie. Cei doi au doi copii împreună și visează să se căsătorească. | Instagram

Povestea reală a cuplului controversat poate fi citită în rândurile de mai jos. Iată cum au ajuns să formeze o pereche.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește atent peisajul de iarna și găsește leopardul din imagine. Unde se află, de fapt

Cazul real al fraților care au doi copii împreună și se luptă să se căsătorească

Doi frați vitregi din Spania au doi copii împreună și se luptă pentru dreptul de a se căsători. Iată povestea lor.

Tatăl Anei Parra a abandonat-o când aceasta era copil. Ea știa că are un frate vitreg, dar nu l-a cunoscut decât atunci când avea 20 de ani. ”Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a părăsit pentru a întemeia o altă familie și că a avut un alt copil”, mărturisește femeia.

Daniel Parra, fratele ei vitreg și partenerul ei, a adăugat: ”Cineva mi-a spus că poate am o soră acolo, dar tatăl meu nu mi-a spus niciodată. Era ceva ce voia să ascundă”.

Ana l-a căutat pe fratele ei vitreg pe Facebook. În cele din urmă s-au întâlnit și nu au putut să nu se simtă atrași unul de celălalt. Femeia a spus: ”Nu am vrut să ne dăm seama de asta. Eram supărați pe noi însine pentru că ne era greu să spargem acel tabu: suntem frați, chiar dacă nu simțeam asta”.

Ana și-a amintit de prima lor apropiere: ”Eram la o petrecere, ne-am apropiat unul de celălalt încet și am avut primul sărut.”. După aceea, și-a amintit ea, ”Am plecat pe drumuri separate. Eram oarecum rușinați de ceea ce tocmai se întâmplase".

Citește și: O profesoară a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun care nu sunt pe placul cadrelor didactice. Ce a mărturisit

Dar, a spus Daniel: "Sărutul acela a rupt toate barierele, a marcat un înainte și un după. A fost ca o verificare a realității". După doar câteva zile, frații vitregi și-au dat seama că nu mai puteau continua fără să se mai vadă."

Au început să petreacă timp împreună, fără a dezvălui că au o relație romantică. Abia după o excursie la Londra, unde s-au putut comporta ca un cuplu normal, au decis să facă publică relația lor.

”A fost prima dată când am putut spune că ne-am comportat, în public, ca un cuplu adevărat. Am ieșit la cină și ne-am plimbat. A fost ca o explozie de libertate.”, își amintesc cei doi.

Parcă sfidând pe toată lumea, cuplul a decis să iasă public și să-și expună povestea. A fost întâmpinat cu critici în mediul online, unii spunându-le chiar că ”vor arde în iad”.

Dar acest lucru nu i-a descurajat pe cei doi iubiți, care acum au doi copii, în vârstă de cinci și trei ani. Copiii știu că părinții lor sunt frați vitregi, ”deși sunt încă foarte mici și nu înțeleg”, a declarat Ana pentru presa locală.

Citește și: A crezut că a câștigat premiul după ce a răzuit lozul, dar a pierdut totul într-o clipă. Ce greșeală aparent inofensivă a făcut

În ciuda riscului mai mare de a se naște cu o boală recesivă din cauza faptului că părinții lor sunt înrudiți genetic, copiii sunt "perfect sănătoși", a dezvăluit Ana.

Deși incestul nu este o infracțiune în Spania, Codul civil spaniol interzice căsătoria între rudele directe.

Cuplul se luptă acum pentru a putea să se căsătorească în propria lor țară. Ana a declarat: "Societățile trebuie să avanseze și să nu se agațe de tradiționalism. Nici homosexualii nu aveau voie să se căsătorească, iar acum pot. Ne iubim unul pe celălalt și asta ar trebui să conteze. Nu facem rău nimănui. De aceea vrem ca oamenii să ne cunoască povestea."

Ce înseamnă expresia „Leru-i ler” din colindele româneşti. Puţini români știu semnificația... A crezut că a câștigat premiul după ce a răzuit lozul, dar a pierdut totul într-o clipă. Ce greșeală aparent inofensivă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x