Antena Căutare

Iluzie optică virală! Privește atent peisajul de iarna și găsește leopardul din imagine. Unde se află, de fapt

O fotografie cu un leopard într-un peisaj stâncos s-a transformat într-o iluzie optică. Tu l-ai găsit? Răspunsul te va lăsat fără cuvinte.

imagine cu stanci acoperite cu zapada si un leopard ascuns Galerie
O fotografie cu un leopard într-un peisaj stâncos s-a transformat într-o iluzie optică. Tu l-ai găsit? Răspunsul te va lăsat fără cuvinte. | Profimedia | Profimedia

Toate acele personaje din filme care încearcă să spioneze pe cineva ar avea ce să învețe de la acest animal, dar numai dacă îl pot găsit. Creatura este extrem de bine camuflată în peisajul stâncos, cu câteva petice de zăpadă. Tu ai descoperit-o?

O fotografie cu un leopard într-un peisaj stâncos s-a transformat într-o iluzie optică. Unde se află animalul sălbatic, de fapt

Dacă ai văzut vreodată un leopard, știi probabil ca acesta are o culoare bej, cu pete negre pe întreg corpul. Totuși, știi ce culoare are un leopard de zăpadă? Având în vedere denumirea sa, ai putea presupune că este alb și astfel, vei crede că animalul sălbatic din iluzia optică este ascuns undeva în zăpada din fotografie, notează unilad.com.

Cu toate acestea, deși aceștia sunt un pic mai deschiși la culoare decât leoparzii obișnuiți, au blana tot bej cu pete negre. Crezi că l-ai identificat în iluzia optică?

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești melcul din imagine? Unde se ascunde vietatea, de fapt. Iată răspunsul

Fiind un peisaj de iarnă, cu stânci bej și zăpada albă, leopardul din imagine are un camuflat perfect. Astfel, iluzia optică s-a transformat acum într-o adevărată provocare pentru internauți, după ce a fost distribuită pe Reddit, cu descrierea: „Descoperă leopardul de zăpadă din imagine și cât timp ți-a luat până să îl identifici.

Deși au petrecut minute în șir pentru a identifica leopardul din imagine, cei mai mulți utilizatori l-au rugat pe cel care a distribuit imaginea să le dezvăluie răspunsul pentru că nu au reușit sub nicio formă să-l găsească.

„Practic sunt orb, cineva să mă ajute”, a scris o persoană ajunsă în pragul disperării, în timp ce alta a adăugat: „4 ore, încă caut”.

Alți internauți chiar au început să se îndoiască de faptul că ar exista un leopard în fotografie în primul rând, ca și cum cel care a postat imaginea încearcă să îi păcălească.

Citește și: Iluzia optică ce îți dezvăluie dacă poți să conduci pe ploaie. Câte cifre vezi în imagine? Răspunsul te va ului

„La un moment dat m-am gândit, măcar exită unul în imagine?” a scris un utilizator confuz.

„Vă asigur, totuși, că în imagine există un leopard - eu chiar am reușit să-l găsesc”, a ținut să precizezi cineva, spre disperarea celor care încă îl căutau.

Dacă și tu te afli printre cei care nu au reușit să identifice leopardul din iluzia optică, iată un indiciu. Acesta este situat în stânga imaginii, i se poate vedea doar capul animalului, ieșind in stâncă, sub peticul mare de zâpadă și privește fix către cameră. L-ai văzut?

O profesoară a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun care nu sunt pe placul cadrelor didactice. Ce a mărturisit... De ce adidașii sport au o gaură de șireturi în plus. Nu te așteptai la această explicație, e incredibil la ce ajută...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x