Antena Căutare

Inteligența artificială permite oamenilor să stea de vorbă cu “Iisus” sau alte figuri biblice, inclusiv “Fecioara Maria”

Dai un ban, dar stai în față, pe acestă premisă par să funcționeze lucrurile, dacă vrei să stai de vorbă, prin intermediul inteligenței artificiale, cu "Iisus", "Fecioara Maria" sau "Apostolii". Zeciuiala a căpătat, pare-se un alt înțeles, nu se iartă păcate în schimbul unei sume de bani, dar poți ajunge să stai de vorbă și să primești răspunsuri generate de multitudinea de informații biblice acoperite de aplicația online AI.

colaj foto cu laptop pe care este deschisa aplicatia ai si o icoana cu iisus Galerie
Inteligența artificială permite oamenilor să stea de vorbă cu “Iisus” sau alte figuri biblice, inclusiv “Fecioara Maria”. | shutterstock.com

Inteligența artificială s-a dezvoltat considerabil în ultimul an și este liberă la a fi folosită de oricine, atât gratuit, cât și în schimbul unor sume de bani dacă vrei facilități în plus. De exemplu, dacă vrei să primești răspunsuri la întrebările tale de la personaje care au marcat istoria creștinătății, precum “Iisus” sau alte figuri biblice, inclusiv “Fecioara Maria” sau “Iosif”. Nu este exclus de pe listă, însă, nici Satan.

De la confesiunile în fața icoanelor și studierea Bibliei în scopul de a acumula informații de ordin moral, s-a ajuns la confesiuni cu inteligența artificială care oferă răspunsuri pe baza cunoștințelor acumulate din Biblie. Practic va oferi o soluție, așa cum reiese din învățăturile descrise în Scriptură.

Citește și: WhatsApp, schimbare majoră! Aplicația va putea funcționa în același timp pe mai multe dispozitive, fără conectarea la telefon

"Zeciuiala" în era AI. Cât trebuie să plătească utilizatorii să discute cu figurile biblice create de inteligența artificială

Nu, nu ți se iartă păcate, dar vorbești ca la terapeut! Potrivit Antena 3 CNN, pașii sunt simpli în aplicația disponibilă online, ChatGPT: "Faceți click pe oricare dintre figurile "Sfânta Familie” și veți fi imediat întâmpinat cu un mesaj: "Salutări, prietene! Sunt Iisus Hristos, aici pentru a discuta cu tine și a oferi îndrumări și dragoste. Cum pot să te ajut astăzi?”.

De asemenea, utilizatorii mai pot avea acces şi la alte personaje din Vechiul Testament, precum Adam și Eva şi chiar cu Satan.

Citește și: Darul de la nuntă, în vizorul ANAF. Ce se întâmplă cu banii primiți în plic la marele eveniment

Șeful Cyberint de la SRI: "Inteligența artificială trebuie să fie mult mai bine reglementată"

Forul european consideră că sistemele de IA generative bazate pe astfel de modele, cum ar fi ChatGPT, ar trebui să respecte cerinţele de transparenţă, adică trebuie să divulge când un conţinut a fost generat de IA, inclusiv pentru a ajuta la distingerea aşa-numitelor imagini "deep fake" de cele reale, şi să introducă garanţii împotriva generării de conţinut ilegal.

"Inteligenţa artificială este foarte prezentă. Cine crede că discutăm că o să crească în viitor... Nu, e prezentă deja. Trebuie reglementată, aşa cred eu, şeful Cyberint de la SRI. Chiar trebuie să fie mult mai bine reglementată. Este super-prezentă în viaţa noastră şi toate acele facilităţi pe care le simţim la dispozitivele inteligente la telefon, care ni se întâmplă. Toate au în ele Inteligenţă Artificială. Ne ajută să detectăm mai rapid malware, să prioritizăm ameninţări, să automatizăm procese, să analizăm volume mari de date şi să reducem erorile umane. Malware-ul scris de actorii rău-intenţionaţi, cu Inteligenţa Artificială, este mult mai performant. Avem şi provocări. A crescut foarte mult complexitatea malware-ului dezvoltat cu ajutorul Inteligenţei Artificiale, precum şi sistemele în care se creează un astfel de malware", a declarat oficialul, într-o conferinţă de specialitate, potrivit Agerpres.

Citește și: Câte zile libere legale vor avea romanii în 2024. Schimbările care aduc bucurie pe chipurile românilor

Ce se întâmplă cu trupul unei persoane, dacă a decedat în timpul călătoriei cu avionul. Un pilot a dezvăluit totul... Un nou animal descoperit în România. Specia nu a mai fost văzută până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x