Antena Căutare

Bărbații au înnebunit când au văzut-o pe Kathy! Au crezut că e tânără, dar vârsta reală a femeii i-a uluit : „Am vrut să mă reinventez”

Una dintre cele mai cunoscute publicații internaționale a surprins publicul cu ultimul fotomodel ales. Totuși, oamenii au trăit o surpriză uriașă atunci când au descoperit câți ani are, de fapt, blonda sexy de pe copertă!

Bărbații au înnebunit când au văzut-o pe Kathy! Au crezut că e tânără, dar vârsta reală a femeii i-a uluit : „Am vrut să mă reinventez” Galerie
Fotomodelul Kathy Jacobs i-a uluit pe toți cu vârsta ei

Se spune că frumusețea nu are vârstă și că poți păcăli bătrânețea, dacă ai grijă de corpul tău. Cam asta a făcut și Kathy Jacobs, care a reușit să spargă orice tipar și să devină protagonista unui pictorial de senzație în celebra publicație Sports Illustrated.

FOTOMODELUL KATHY JACOBS FACE SENZAȚIE PE INTERNET

Îmbrăcată într-un superb bikini, Kathy Jacobs din statul american California a făcut senzație! Trup zvelt și forme de invidiat, un zâmbet cuceritor și multă grație, cam așa s-ar putea descrie pe scurt fotomodelul ales de publicație.

citește și: Anamaria Prodan e bombă sexy! Cum arăta impresara înainte de a avea un look de fotomodel! | Foto

Totuși, marea surpriză abia apoi a urmat, atunci când toți au aflat care este adevărata vârstă a femeii care a pozat.

Oricât de greu ar părea de crezut, protagonista pictorialului are 56 de ani! Fotomodel încă idn tinerețe, aceasta s-a căsătorit, a făcut un copil și apoi a încercat să își deschidă propria afacere cu produse cosmetice.

citește și: Transformarea uluitoare prin care a trecut Ozana Barabancea. De la 128 de kilograme a ajuns să aibă corp de fotomodel

Acum, la 56 de ani, Kathy Jacobs a decis să se reinventeze și să arate tuturor că vârsta este doar un număr!

Chiar dacă are doar 1,6 metri înălțime și a concurat cu tinere ce ar fi putut să îi fie fiice, americanca a câștigat concursul și astfel a ajuns să pozeze pentru celebra publicație.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi detalii inedite despre femeia care a devenit iar un fotomodel extrem de apreciat, în ciuda vârstei.

„O iubea mult!”. S-a cățărat pe un zid al spitalului, în fiecare zi, pentru a-și veghea mama cu COVID-19, aflată pe patu... Câți bani câștigă Raed Arafat, de fapt! Veniturile din declarația de avere a șefului DSU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x