Antena Căutare

Locul unde se servește supă fiartă de 49 de ani! De ce a stat pe foc mâncarea timp de jumătate de secol și ce conține

Există un loc unde se servește supă fiartă de 49 de ani și oameni din întreaga lume vine special aici ca să guste mâncarea ce a stat pe foc timp de jumătate de secol.

imagine cu un castron de supa Galerie
Descoperă ce conține supa care se fierbe timp de zeci de ani | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, există un loc unde oamenii pot cere să servească o supă ce a fost gătită timp de 49 de ani, la foc continuu. Unii dintre turiștii care ajung în zonă abia așteaptă să descopere ce ingrediente conține preparatul, dar și care este motivul pentru care a fost nevoie de jumătate de secol de gătit.

Cum arată și ce este supa fiartă de 49 de ani. De ce a stat pe foc mâncarea timp de jumătate de secol

În Bankok există un restaurant numit Wattana Panich, ce a fost premiat, unde clienții pot comanda și servi o supă de vită și capră ce a fiert timp de 49 de ani, fără oprire.

Citește și: Ce se întâmplă în corpul tău la scurt timp după ce mănânci o supă la plic. Ce conține produsul

Mâncarea a fost descrisă ca având un gust delicios și aromat, destul de greu de descris în cuvinte. Se pare că această rețetă este gătită de trei generații de bucătari care au lucrat la respectivul restaurant. În fiecare noapte, resturile din timpul zilei, care rămân în oală nu sunt aruncate, ci păstrate pentru a doua zi, când se pune totul la foc, cu alte ingrediente proaspete.

Procesul de fierbere este pornit din nou și totul se repetă zi de zi. Când ingredientele ce au fost ultima oară adăugate au fiert îndeajuns de bine, carne sau legume, supa veche de 49 de ani este servită clienților. Seara, resturile se păstrează, iar procesul de fierbebe se reia, la primele ore ale dimineții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, acest lucru durează de 49 de ani, adică de aproximativ jumătate de secol. Și se pare că nu este singurul preparat care este fiert timp de zeci de ani.

Citește și: Trăiește pe mâncare de pisici, dar spune despre ea că e „cea mai zgârcită milionară”. Ce avere a strâns cu obiceiurile ei bizare

În Japonia, la restaurantul Otafuku din cartierul Asasuka din Tokyo se servește o supă numită oden, care fierbe încă din 1945, adică de 79 de ani, respectând același principiu: resturile din ziua precedentă nu se aruncă, ci se fierb cu noi ingrediente, a doua zi, timp de zeci de ani, arată cei de la iflscience.com.

Se pare că singurul motiv pentru care supa oden nu fierbe constant din 1916, de când s-a deschis restaurantul, este faptul că supa inițială s-a pierdut în timpul unui raid din cel de-al Doilea Război Mondial.

Aceste restaurante atrag numeroși turiști din întreaga lume și mulți sunt curioși să descopere ce ingrediente conțin supele fierte timp de zeci de ani.

Testul de personalitate care dezvăluie lucruri neștiute despre tine. Ce vezi în această fotografie spune ce tip de om eș... O tânără a recunoscut faptul că nu a făcut duș de șase săptămâni, însă consideră că totul a meritat din plin. Ce a mărtu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x