Antena Căutare

Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite în ziua nunții. Ce a descoperit la cea care îi era prietenă

O situație nefericită a avut loc la o nuntă, unde o domnișoară de onoare a fost pusă într-o lumină negativă și jignitoare de către propria prietenă, mireasa. Un incident care a adus tensiuni neașteptate între cele două a culminat cu o ruptură aparent definitivă. Ce gest a dus la distrugerea relației celor două chiar în mijlocul marelui eveniment.

imagine cu o mireasa in ziua nuntii Galerie
Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite în ziua nunții. | shutterstock.com

Într-o postare pe rețelele de socializare, o femeie, sub protecția anonimatului, a împărtășit povestea sa despre cum a fost acuzată în mod eronat de gelozie și probleme psihice de către mireasă pentru că ea, în calitate de domnișoară de onoare, a îmbrăcat o rochie albă în ziua nunții. Ceea ce părea a fi un gest prietenesc și o dorință de a sprijini mireasa s-a transformat într-un coșmar pentru domnișoara de onoare, care a fost făcută de râs de față cu toți invitații.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă la propria nuntă: „Atât de vulgar”. A dat frâu liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

Mireasa i-a cerut domnișoarei de onoare să se îmbrace în alb, iar la nuntă a acuzat-o că e îndrăgostită de soțul ei și geloasă pe ea

Povestea începe cu așteptarea invitației la nuntă a celei mai bune prietene. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când mireasa a insistat ca pritena ei să poarte o rochie albă, în timp ce celelalte domnișoare de onoare au fost îmbrăcate în albastru, iar ea nu știa acest lucru. Domnișoara de onoare confuză a spus: "În ziua nunții, când am intrat în sală, toate domnișoarele de onoare erau îmbrăcate în rochie albastră - eu eram singura îmbrăcată în alb. Aveam deja o rochie albă care ar fi mers și i-am trimis o poză cu ea, iar ea a aprobat-o verbal", a scris ea. "Dar în ziua nunții, a devenit clar că ceva nu era în regulă: fusese lucrată", a mai spus ea, potrivit Mirror.

"Am fost destul de rănită de acest lucru. Eram cea mai apropiată și cea mai veche prietenă a ei. I-am făcut cunoștință cu logodnicul ei și eram prietenă și cu el."

Citește și: Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil

Confuză și dezamăgită, domnișoara de onoare a încercat să-și justifice opțiunea vestimentară, explicând că a comunicat anterior cu mireasa și a primit aprobarea pentru rochia albă. Cu toate acestea, în ziua nunții, s-a dovedit că lucrurile nu erau așa cum au fost convenite inițial. Momentul cel mai dificil a venit în ziua nunții, când domnișoara de onoare a fost percepută greșit ca având sentimente pentru mire. În loc să primească sprijin și înțelegere, ea a fost întâmpinată cu acuzații și atacuri verbale din partea celor din jur.

Domnișoara de onoare în rochie albă a devenit inamicul numărul unu în ziua nunții, în ciuda încercărilor ei de a se apăra. Ea a adăugat: "Verișoara ei a început să țipe la mine, să se ia de mine, spunând că sunt geloasă, îndrăgostită de mire și cât de complet de dereglată eram".

În plus, relația dintre cele două prietene a suferit deja din cauza altor semne de excludere și lipsă de comunicare. Domnișoara de onoare a fost surprinsă să afle că nu a fost inclusă în petrecerea de logodnă și că o verișoară a fost numită în locul ei.

Dar cel mai rău, mireasa a comentat: "Cred că amândouă știm că acesta este sfârșitul prieteniei noastre. Ți-am dat prea multe șanse. Este timpul să pleci".

Cu toate că încerca să se apere, mireasa a decis să pună capăt relației lor, afirmând că este momentul să se despartă de prietena ei cea mai bună. Această lovitură finală a făcut-o pe domnișoara de onoare să simtă că a fost trădată și umilită, afirmând că reputația ei a fost compromisă și viața ei a fost dată peste cap.

Reacțiile la povestea acestei femei au fost majoritar de compasiune și indignare față de felul în care a fost tratată. Mulți în mediul online și-au exprimat dezgustul față de comportamentul miresei și i-au oferit sprijin domnișoarei de onoare, evidențiind absurditatea situației și lipsa de respect manifestată de cea pe care o considera prietenă.

Citește și: A aflat că a fost înșelată și s-a răzbunat pe viitorul soț chiar în ziua nunții. Ce a făcut tânăra: „Adevărul despre Alex”

Motivul uimitor pentru care un bărbat anunță public că vrea să-și părăsească iubita. Ce obicei „respingător” are tânăra... O tânără a descoperit un buncăr în subsolul casei bunicii sale. Ce se afla în interior, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x