Antena Căutare

Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil

Un bărbat din Italia a aflat la primărie că este căsătorit de mai bine de 40 cu un bărbat britanic. Cum a fost posibilă o astfel de eroare!

Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil Galerie
Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil | Shutterstock

Giovanni, în vârstă de 70 de ani, a mers la primărie pentru a obține un certificat de căsătorie necesar pentru o procedură notarială. După ce i-a eliberat documentul, funcționarul i-a spus că mai există un certificat de căsătorie pe numele său, potrivit digifm.ro. Ce a urmat!

Citește și: Un italian a rămas mască după ce a făcut cumpărături în țara noastră. Ce l-a uimit în magazinele autohtone

Cum a ajuns bărbatul în această situație bizară

Uimit, italianul de vârstă mijlocie a aflat că din registrele Ministerului de Interne că pe 7 august 1982 nu s-a căsătorit doar cu soția sa, Giuliana, ci și cu un cetățean britanic, numit Brian James McIntyre.

„Din '82 sunt căsătorit nu numai cu soția mea, ci și cu un englez și nu știam nimic despre asta.”, a declarat Giovanni pentru FattoQuotidiano, citat de digifm.ro./„Nu știam că sunt gay, am aflat acum. Este o greșeală care a fost comisă de Municipiul Cosenza în 1982 și nimeni nu a observat-o niciodată. Le-am povestit copiilor noștri această poveste absurdă.”, a mai adăugat el.

Așadar, se pare că ar fi vorba despre o greșeală a primăriei din Cosenza, care nu a fost sesizată în toți acești ani. Giovanni a cerut municipalității certificatul de căsătorie cu Brian James McIntyre și a descoperit că nu are nicio informație despre așa-zisul soț britanic, cu excepția numelui și a posibilei naționalități scoțiene.

„Merg împotriva legii, pentru că în acele vremuri nici nu puteai avea o căsătorie homosexuală.”, a mai adăugat Giovanni, potrivit sursei citate mai sus.

Descoperirea a stârnit confuzie și amuzament în familia bărbatului

Bărbatul a precizat că descoperirea stranie a stârnit confuzie și amuzament în familia sa.

„Le-am povestit copiilor despre această poveste absurdă, dar la vârsta mea a trebuit să le explic că tatăl lor nu este căsătorit cu o britanică.”, a spus el.

Municipalitatea din Cosenza a inițiat o investigație pentru a stabili cum a apărut această eroare în registrele de stare civilă, potrivit sursei citate.

Citește și: „Am petrecut 1500 de ore sub acul de tatuaje și era să-mi pierd brațul”. Cum arată cel mai tatuat bărbat din Marea Britanie

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un italian a rămas mască după ce a făcut cumpărături în țara noastră. Ce l-a uimit în magazinele autohtone... O femeie a mers la pescuit și s-a zgâriat la picior, iar de atunci medicii i-au făcut 55 de operații. Cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x