Antena Căutare

O absolventă de Facultate s-a angajat într-o companie cu program de 8 ore, iar reacția ei a fost surprinzătoare. De ce a plâns

O tânără de 21 de ani, care locuiește în New Jersey, a  izbucnit în lacrimi în timp ce povestea cum i s-a schimbat viața de când s-a angajat și cât de greu i se pare să se adapteze unui program de 8 ore de muncă, plus timpul petrecut pe drum.

Colaj cu Brielle
Brielle, o tânără din SUA, a avut o reacție care a surprins Internetul, în timp ce vorbea despre primul ei job, cu program de la 09:00 la 17:00 | TikTok

Brielle, care locuiește în New Jersey, a povestit că lucrează în marketing la un program full time de la 9 la 5. Cele 8 ore de muncă, cumulate cu cele 4-5 ore petrecute pe drumul către birou și înapoi spre casă au extenuat-o pe tânără, potrivit Daily Mail.

Într-un videoclip care a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări, proaspăta absolventă de facultate a spus că nu mai are nici timp și nici energie să gătească sau să facă sport după ce ajunge acasă.

La cei 21 de ani ai săi, tânăra face naveta cu trenul către biroul unde lucrează. S-a chinuit foarte mult până a obținut job-ul, iar de când lucrează simte câ nu mai are deloc timp liber. Nu are energie să facă nimic după ce se întoarce acasă, iar de ieșiri în oraș și întâlniri cu prietenii nici nu se mai pune problema.

Fata a plâns când a vorbit despre cât de grea este viața ei în prezent

Citește și: Studenții din România vor beneficia de tabere gratuite. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Reacția surprinzătoare a unei tinere care este la primul ei job după absolvirea Facultății

„Sunt la primul meu job după absolvirea facultății. Nu am timp de nimic. Fac un duș, mâncânc cina și atât. Nu am energie să fac sport, nu am energie să gătesc! Sunt atât de supărată! Nu vreau să mă plâng de job în sine, dar programul de la 9 la 5 în general este pur şi simplu nebunesc. Plec de aici și mă urc în tren cam la 7.30 dimineața și nu ajung acasă până cel mai devreme la 18.15. Nu am timp să fac nimic. Ştiu că puteam să am un program mai lung, dar chiar şi aşa, când ies de la muncă afară e beznă”, a spus Brielle printre lacrimi.

Citește și: Tânărul care câștigă 3000 de lei în cinci ore făcând o activitate pe care nu o vrea nimeni: „Nu am șef și sunt plătit pe loc”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Brielle a obținut postul în compania de marketing după cinci luni de căutări și după ce a aplicat la o mulțime de job-uri.

Tânăra a explicat că nu a avut altă opțiune decât să se mute în New Jersey pentru jobul ei din New York, deoarece nu și-a putut permite prețurile chiriilor care au crescut vertiginos în oraș.

Tânăra cu ochii în lacrimi a dezvăluit că îi ia 'o veșnicie' să ajungă și să se întoarcă de la locul de muncă, recunoscând că ar fi fost mai ușor dacă ar fi locuit la o distanță mică de sediu.

„Plec de aici și mă urc în tren cam la 7.30 dimineața și nu ajung acasă până cel mai devreme la 18.15. Nu am timp să fac nimic", a mai spus fata.

Într-un videoclip ulterior, ea a spus celor care o urmăresc pe TikTok că uneori nu ajunge acasă până la 19.30.

Citește și: Un tată i-a făcut cadou de Crăciun fiicei sale o banană. Reacția micuței i-a lăsat mască chiar și pe părinți | VIDEO

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Cum a descoperit o femeie că soțul o înșală cu propria mamă. Ce se întâmpla de fiecare dată când se certa cu bărbatul... O femeie a spart o casă pentru a face curățenie în ea. Ce s-a întâmplat după ce a fost prinsă de polițiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x