Antena Căutare

O creatură misterioasă care arată ca un glob ocular a înfiorat oamenii. Ce este monstrul de mare și ce recomandă experții

Imaginea cu misterioasa creatură marină care arată ca un glob ocular a îngrozit oamenii. Iată ce este monstrul găsit pe coasta Texasului și ce avertisment au făcut specialiștii.

Colaj creatură care arată ca un glob ocular
creatură misterioasă care arată ca un glob ocular a înfiorat oamenii. | Kristv.com

Recent, experții au tras un semnal de alarmă cu privire la zecile de fiare marine care au eșuat la mal pe coasta Texasului.

În ultimele săptămâni au fost observate și raportate numeroase creaturi înfiorătoare, iar specialiștii au venit cu specificații clare asupra lor.

Iată ce denumire poartă fiara marină care îi sperie pe locuitori și ce spun cercetătorii.

Citește și: Creatura care arată ca un ou de extraterestru i-a speriat pe localnici. Ce se crede despre exemplarul ciudat

Ce este creatura misterioasă care arată ca un glob ocular

În decursul acestei luni au fost observate mai multe grupări neobișnuite pe litoralul din afara Corpus Christi, iar oamenii s-au speriat destul de tare din cauza aspectului pe care creaturile marine îl au.

Pentru că zecile de creaturi au ajuns pe uscat, cercetătorii recomandă tuturor locuitorilor din zonă și vizitatorilor să stea depart de aceste grupări pentru a se asigură că nu pot reprezenta un adevărat pericol.

Potrivit kristv.com, experții au dezvăluit că aceste creaturi misterioase reprezintă un semn de rău augur pentru că pot fi mortale.

Rhizophysa, sau „monstrul de spaghete” așa cum mai este numit, nu reprezintă de fapt un singur animal marin, ci o colonie de ființe carnivore care activează împreună pentru a vâna prada oceanică drept una singură.

Deși oamenii spun că arată ca un glob ocular, reprezentanții Departamentului Parcuri și Departamentului Faunei Sălbatice din Texas spun că aceste vietăți au forma unui pumn.

„Dacă le vedeți plutind pe plajă, admirați-le frumusețea înfiorătoare”, a spus un reprezentat al instituților.

„Dar nu atingeți, decât dacă vreți să simțiți durerea globului ocular dinspre mare.” a mai adăugat acesta.

Citește și: O creatură enigmatică și 100 de posibile specii noi, descoperite de cercetători la aproape 5.000 de metri adâncime. Ce sunt VIDEO

Jace Tunnell de la Institutul de Cercetare Harte de la Universitatea Texas A&M a specificat faptul că monștrii au eșuat la mal în ultimele trei săptămâni atât de-a lungul Mustang cât și de-a lungul insulelor North Padre din Corpus Christi, Texas.

„În weekendul trecut a existat un flux mare de ei pe plajă, unde am numărat în jur de 30 de-a lungul a 100 de metri de țărm (...) Plutitorul lor umplut cu gaz din partea superioară a organismului are un punct negru care arată într-adevăr ca pupila unui ochi. (...)

Unele pe care le-am găsit au tentacule groase care atârnă în jos și care arată ca spaghetele – de aceea au porecla de monstru de spaghete” a mai spus acesta.

Specialistul chiar a experimentat înțepătura creaturilr și a menționat că l-a durut aproximativ o oră, dar a avertizat că oamenii nu ar trebui să stea aproape de ele.

„Monștrii de spaghete trăiesc în largul oceanului și nu este obișnuit să-i vezi eșuând aici. (...) Numai în condițiile perfecte de vânt, valuri și curent îi putem vedea în jurul lunii martie și aprilie.” a mai adăugat acesta.

Citește și: Milioane de creaturi transparente au eșuat la țărm. Ce sunt „murăturile de mare” și din ce motiv și-au făcut apariția

Ce a putut să găsească o mamă în caserola cu carne de pui, luată din supermarket. A scos imediat telefonul și a fotograf... A mixat trei ingrediente banale și apoi a stropit soluția prin casă. Rezultatul e incredibil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x