Antena Căutare

O femeie a ajuns la spital și medicii i-au operat fața de urgență, totul din cauza unui burger. Ce a pățit Holly Strevens

O femeie în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital și medicii au fost nevoiți s-o opereze de urgență în zona feței, la scurt timp după ce aceasta a mâncat un burger de la un celebru lanț de fast food-uri din lume.

holly strevens, femeia care a mancat burger si a ajuns la spital Galerie
Holly Strevens a fost operată de urgență și medicii nu i-au dat vești bune, după incidentul cu burgerul | sursa foto: Profimedia

Holly Strevens din Portsmouth, Hampshire (Marea Britanie) a trecut prin momente greu de imaginat, la scurt timp după ce a decis să își comande un burger de la un celebru fast food internațional. În timp ce se afla acasă și savura sandvișul cu pui în crustă crocantă atunci când a auzit o pocnitură, în zona feței.

Durerea ce a urmat a fost atât de mare, încât britanica a mers de urgență la spital, iar medicii de acolo i-au dat o veste complet neașteptată.

O femeie a ajuns la spital și a fost operată de urgență, la scurt timp după ce a mâncat un burger

Holly Strevens susține că era un om cât se poate de sănătos înainte de acest incident. Chiar în timp ce își savura acasă burgerul comandat la fast food, aceasta a auzit o pocnitură puternică în gură. Durerea a făcut-o să își dea seama că ceva i s-a întâmplat la maxilar, așa că a mers imediat la spital.

După ce i-au făcut un control, doctorii au ajuns la concluzia că femeia prezenta o disfuncție a articulației temporomandibulare, cea care face legătură dintre mandibulă și maxilar, cel mai probabil ca o consecință a faptului că a deschis gura mult prea mult, forțând astfel aritculația, ca să muște din burgerul de la fast food.

Citește și: Ea e femeia care mănâncă zilnic sute de grame de pietre, de mai bine de 20 ani. Ce a dezvăluit Teresa Widener

Incidentul s-a petrecut în anul 2014 și, de atunci, Holly Strevens susține că a dezvoltat artrită în zona maxilarului și că a început să aibă inclusiv convulsii din cauza durerii mult prea mari. La trei ani după incident, medicii au încercat să recurgă la tot felul de intervenții chirurgicale menite să o ajute pe femeie să ducă o viață normală. Totuși,, multe dintre operații nu au reușit și pacienta a rămas în continuare cu dureri greu de suportat.

Holly Strevens înainte de incidentul cu burgerul

Holly Strevens înainte de incidentul cu burgerul

Totuși, aceasta nu și-a peirdut speranța că, într-o bună zi, medicii vor descoperi o soluție pentru a-i reda șansa la o viață cât de cât normală.

Citește și: David Geyer a mâncat peste 4.360 de burgeri și a lăsat o avere uriașă la fast food-ul preferat. Cât a cheltuit

„Mi-a schimbat viața. Acum sunt considerată persoană cu dizabilități și mi-am pierdut complet capacitatea de-a fi o persoană independentă. Sufăr de anxietate și mă tem mereu să nu fac convulsii în timp ce sunt singură în casă. Tot ce sper acum este să mi se înlocuiască maxilarul, ca să scap de durerile cronice”, a mărturisit britanica, potrivit celor de la mirror.co.uk.

După incidentul cu burgerul, femeia nu mai poate consuma alimente solide sau care necesită un efort suplimentar la mestecat sau la mușcat. Cazul acesteia a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii.

Poți vedea câte picioare are acest elefant? Ce se ascunde, de fapt, în spatele iluziei optice... Shaylene Gartly a mers să-și vopsească părul și experiența s-a transformat în una traumatizantă. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x