Antena Căutare

O femeie a descoperit o ușă secretă în casa în care locuiește de patru ani. Ce detaliu „sinistru” se ascunde în camera de dincolo

Deși locuia în casă de patru ani, alături de soț și de copiii lor, femeia a găsit o cameră ascunsă. Detaliul descoperit a făcut-o să se teamă pentru siguranța familiei sale și a apelat la autorități.

imagini us secreta camera ascunsa
O femeie a descoperit o ușă secretă în casa în care locuiește de patru ani. Ce detaliu „sinistru” se ascunde în camera de dincolo | Capturi TikTok

O femeie, care a descoperit o cameră secretă în locuința sa a fost nevoită să sune la poliție pentru a verifica dacă acolo a avut loc o crimă. Deși stătea de 4 ani în acea casă, alături de soțul ei ți de copiii lor, aceasta a fost uluită să de descoperirea făcută.

Ce a găsit o femeie în propria casă după ce a descoperit o cameră ascunsă

Utilizatoarea de TikTok Aurora Blazingstar a găsit camera secretă în timp ce făcea curățenie în subsol. Femeia a dat la o parte un covor și a zărit o ușă secretă de care nu avea habar deși ea și familia sa locuia acolo de patru ani, transmite unilad.com.

Speriată, aceasta i-a cerut imediat ajutorul soțului ei. De asemenea, ea a filmat întreg momentul în care bărbatul deschide ușa pentru a afla ce este ascuns dincolo, iar internauții i-au avertizat că ar trebui să aibă grijă la siguranța lor.

„Ce naiba?! Locuim de patru ani aici și nu am văzut niciodată asta”, a scris internauta în descrierea imaginilor postate pe rețelele sociale.

În timp ce mulți dintre urmăritori s-au declarat nedumeriți cu privire la faptul că nu înțeleg cum camera secretă a reușit să treacă neobservată atât timp, s-a dovedit că intrarea în cameră era acoperită de o „ușă glisantă din gips carton”.

Dincolo de ușa mare gri, ei au găsit o întreagă cameră care avea un canal de scurgere, un întrerupător de lumină și un bec funcțional, dar și mai multe covorașe pe podea, ceea ce sugerează că fusese folosită până nu demult.

Citește și: Ce descoperire bizară a făcut o femeie, după ce a deschis o ușă „secretă” a unui apartament închiriat prin Airbnb. A filmat totul!

Ulterior, Aurora și soțul ei s-au gândit la mai multe variante pentru care putea fi folosită camera, care era în evident, era menită să rămână ascunsă.

Ei au sugerat ar putea fi o cameră de panică, un adăpost împotriva bombelor sau chiar un seif pentru arme. Cu toate acestea, internauții au venit cu posibilități mai „sinistre” și au menționat că o cameră de panică, în general, nu s-ar putea deschide doar din exterior, ca cea în cauză.

„Doamnă, acea cameră țipă crimă. Puteți deschide ușa doar din exterior, există o scurgere și „rugină” pe podea”, a comentat cineva.

„Cred că trebuie să chemați poliția să investigheze mai mult”, a mai adăugat cineva.

Un altul a adăugat: „De fapt, arată ca o cameră în care un criminal în serie și-a ținut victimele. Uită-te la scurgerea din podea”.

„Oare să aducem un câine de urmă aici? Nu, probabil că proprietarii au avut un seif pentru arme aici”, a mai spus Aurora. Deși părea că glumește, femeia a ținut să precizeze că au chemat, totuși, autoritățile pentru a investiga camera secretă.

„Nu au văzut niciun semn de crimă, nu au ce să investigheze, nu au găsit nimic care să pară a fi probe ADN care să fie colectate, dar au fost extrem de impresionați de modul în care a fost ascunsă camera”, a mai adăugat femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie a găsit sub scările din casa un placaj care ascundea un mare secret. Descoperirea i-a tăiat respirația

Ceea ce face însă și mai ciudată descoperirea este faptul că același cuplu a găsit anterior o altă cameră, care fusese amplasată în spatele unei oglinzi de perete la etajul casei, care acum este folosită drept cameră de joacă pentru copiii lor.

Femeia care a vrut să arate ca Barbie, dar mulți o aseamănă cu un zombi. Cum arată după 43 de intervenții estetice... Un bărbat susține că a capturat un șobolan mai mare decât câinele său. "Se fac din ce în ce mai mari". Cum ara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x