Antena Căutare

O femeie a găsit pe stradă o pisică și a decis s-o ia acasă. Ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte

O tânără a ieșit la o tură de alergat atunci când în cale i-a apărut o pisică. A decis să ia animalul acasă și să-l îngrijească, dar ceea ce a urmat a luat-o complet prin surprindere.

imagine cu o pisica stand pe o strada Galerie
Tânăra a găsit o pisică în timp ce alerga și a luat-o acasă | sursa foto: Profimedia

Prin intermediul unui clip video publicat pe internet, o tânără pe nume Kate din Philadelphia, Pennsylvania (Statele Unite ale Americii) a dezvăluit ce situație complet neașteptată a trăit.

Femeia ieșise la o tură de alergat atunci când a dat peste o pisică ce părea pierdută sau abandonată. Mare iubitoare de animale și văzând că animalul este flămând și murdar, aceasta a decis să ia pisica acasă la ea, dar apoi ceva incredibil s-a întâmplat.

O tânără a găsit o pisică pe stradă, dar după ce a luat-o acasă a trăit o surpriză de proporții

Americanca a găsit pisica pe un drum, chiar în timp ce se afla la alergat. Inițial, ea a stat pe gânduri și s-a întrebat ce poate face pentru a ajuta animalul ce părea pierdut sau abandonat. Faptul că avea un câine pasionat de fugărit pisicile a complicat lucrurile. Totuși, ceva incredibil s-a întâmplat.

„Eram la alergat atunci când mi-a ieșit în cale un pui de pisică. Era atât de slabă încât îi puteam simți oasele de la bazin cum ies în afară. În timp ce încercam să îmi dau seama ce aș putea face cu ea, aceasta s-a urcat pe umărul meu și a început să îmi lingă fața. Atunci am realizat că animalul are clar nevoie de ajutor. Începuse să se facă frig, era clar că nu puteam lăsa pisica afară. Am realizat că în mod clar se făcuse o legătură între noi. Și atunci am decis să o iau acasă”, a dezvăluit Kate, potrivit celor de la thedodo.com.

Citește și: Pisica lor a găsit o gaură ciudată în bucătărie și n-au știut ce să facă când au descoperit ce era în interiorul ei. Ce au găsit

Femeia a luat pisica și a dus-o întâi la veterinar, ca să se asigure că e sănătoasă și pentru a afla dacă are microcip. Și fiindcă nu avea, următorul pas a fost acela de-a pune anunțuri pe internet, în dorința sa de a-i găsi stăpânii, însă nimeni nu a răspuns. Și fiindcă nici prietenii săi nu au dorit s-o adopte, Kate a fost nevoită să păstreze ea pisica. Marea provocare a fost faptul că avea deja un câine (Tyrion) pasionat de fugărit toate pisicile pe care le întâlnește.

Citește și: Beneficiile alergatului după vârsta de 40 de ani. Află ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor

Inițial, femeia s-a documentat pe internet și i-a ținut în camere separate, apoi a încercat cu pași mici să îi apropie, folosindu-se de un gard despărțitor pentru camera, destinat bebelușilor. Animalele au fost curioase, dar nu au dat semne că ar dori să se atace.

Apoi, într-o zi, minunea s-a întâmplat și Kate a avut parte de o surpriză de proporții. Pisica a sărit gardul și s-a apropiat de câine. După ce s-au studiat bine, cei doi au „căzut la pace” și așa a început o frumoasă prietenie. Kate nu se aștepta ca pisica găsită de ea pe stradă să devină o prietenă atât de bună pentru câinele său.

Azi, cele două animale de companie au inclusiv o pagină de Instagram unde mii de urmăritori află detalii despre aventurile lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea e femeia alergică la bani. Nu îi poate atinge, dar acest lucru n-a oprit-o să facă o avere uriașă. Ce a povestit Emma... Ashton Fisher, băiețelul cu "fobie de mâncare", care consumă doar iaurt și biscuți. Care a fost verdictul medi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x