O tânără a găsit o pisică pe stradă și a decis s-o ia acasă, dar în scurt timp a avut o surpriză uriașă. Ce a descoperit la animal

O tânără a găsit o pisică abandonată pe stradă și a decis s-o ia acasă și s-o îngrijească. În scurt timp însă, animalul s-a transformat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce lucru straniu a observat la felină?

O tânără a explicat ce lucru bizar a descoperit la o pisică găsită de ea pe stradă

sursa foto: Profimedia

Fiindcă este o mare iubitoare de animale, o tânără a dat o nouă șansă la viață unui patruped întâlnit pe stradă, accidental. Era o zi obișnuită atunci când a găsit un pui de pisică ce părea abandonat.

Și fiindcă era flămând, însetat și murdar, femeia a decis să ia animalul acasă și să-l îngrijească, doar că în scurt timp a observant ceva extrem de bizar la pisoiul respectiv.

O tânără a găsit o pisică pe stradă, dar după ce a îngrijit-o a observant un lucru straniu la animal

Întâmplarea a fost povestită prin intermediul unui mesaj postat pe celebra platformă Reddit și, în scurt, fotografiile au devenit virale în toată lumea și au stârnit un val puternic de reacții.

Tânăra a dezvăluit cum, într-o zi, pe stradă, a găsit un pui de pisică ce părea flămând și bolnav. Fiindcă i s-a făcut milă, femeia a luat animalul acasă și l-a hrănit, l-a spălat și l-a îngrijit cât de bine a putut. Apoi, observând faptul că pisoiul nu arată tocmai bine, în ciuda numeroaselor eforturi, aceasta a decis să îl ducă la veterinar și acolo a primit o veste complet neașteptată.

Citește și: Pisica lor a găsit o gaură ciudată în bucătărie și n-au știut ce să facă când au descoperit ce era în interiorul ei. Ce au găsit

Se pare că felina are o mutație genetică extrem de rară numită „Lykoi”, iar afecțiune conferă aspectul de „pisică vârcolac”. Practic, animalul arată de parcă ar fi bătrân sau neîngrijit și acest lucru se accentuează odată cu trecerea anilor.

„Transformarea începe în săptămânile 2-4 și se termină la 3-4 luni. La final arată ca un pui de vârcolac. Își va pierde majoritatea părului facial. Această mutație genetică a fost descoperită abia recent”, a mai explicat tânăra pe Reddit, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Imaginile au făcut senzație și au adunat instant numeroase comentarii și reacții din partea internauților.

Citește și: Aisha Nieves și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul. "Dumnezeule mare, el e"

Unii au fost uimiți de această condiție, în timp ce alții au găsit un bun motiv de a face glume și de-a se amuza copios cu fel și fel de comentarii.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

„Ai grijă să îl lași în casă atunci când e Halloween-ul”, „Privirea lui mă cam sperie puțin, dar e foarte drăgălaș”, iată doar o parte dintre mesajele primite de tânăra care și-a spus povestea pe Reddit.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri