Căutare Live

O tânără a găsit o pisică pe stradă și a decis s-o ia acasă, dar în scurt timp a avut o surpriză uriașă. Ce a descoperit la animal

O tânără a găsit o pisică abandonată pe stradă și a decis s-o ia acasă și s-o îngrijească. În scurt timp însă, animalul s-a transformat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce lucru straniu a observat la felină?

O tânără a explicat ce lucru bizar a descoperit la o pisică găsită de ea pe stradă

sursa foto: Profimedia

Fiindcă este o mare iubitoare de animale, o tânără a dat o nouă șansă la viață unui patruped întâlnit pe stradă, accidental. Era o zi obișnuită atunci când a găsit un pui de pisică ce părea abandonat.

Și fiindcă era flămând, însetat și murdar, femeia a decis să ia animalul acasă și să-l îngrijească, doar că în scurt timp a observant ceva extrem de bizar la pisoiul respectiv.

O tânără a găsit o pisică pe stradă, dar după ce a îngrijit-o a observant un lucru straniu la animal

Întâmplarea a fost povestită prin intermediul unui mesaj postat pe celebra platformă Reddit și, în scurt, fotografiile au devenit virale în toată lumea și au stârnit un val puternic de reacții.

Tânăra a dezvăluit cum, într-o zi, pe stradă, a găsit un pui de pisică ce părea flămând și bolnav. Fiindcă i s-a făcut milă, femeia a luat animalul acasă și l-a hrănit, l-a spălat și l-a îngrijit cât de bine a putut. Apoi, observând faptul că pisoiul nu arată tocmai bine, în ciuda numeroaselor eforturi, aceasta a decis să îl ducă la veterinar și acolo a primit o veste complet neașteptată.

Citește și: Pisica lor a găsit o gaură ciudată în bucătărie și n-au știut ce să facă când au descoperit ce era în interiorul ei. Ce au găsit

Se pare că felina are o mutație genetică extrem de rară numită „Lykoi”, iar afecțiune conferă aspectul de „pisică vârcolac”. Practic, animalul arată de parcă ar fi bătrân sau neîngrijit și acest lucru se accentuează odată cu trecerea anilor.

„Transformarea începe în săptămânile 2-4 și se termină la 3-4 luni. La final arată ca un pui de vârcolac. Își va pierde majoritatea părului facial. Această mutație genetică a fost descoperită abia recent”, a mai explicat tânăra pe Reddit, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Imaginile au făcut senzație și au adunat instant numeroase comentarii și reacții din partea internauților.

Citește și: Aisha Nieves și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul. "Dumnezeule mare, el e"

Unii au fost uimiți de această condiție, în timp ce alții au găsit un bun motiv de a face glume și de-a se amuza copios cu fel și fel de comentarii.

„Ai grijă să îl lași în casă atunci când e Halloween-ul”, „Privirea lui mă cam sperie puțin, dar e foarte drăgălaș”, iată doar o parte dintre mesajele primite de tânăra care și-a spus povestea pe Reddit.

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x