Pisica lor a găsit o gaură ciudată în bucătărie și n-au știut ce să facă când au descoperit ce era în interiorul ei. Ce au găsit

Doi tineri au descoperit o gaură misterioasă în bucătăria lor, cu ajutorul pisicii. După ce au făcut câteva investigații suplimentare, au fost surprinși să descopere o adevărată comoară în spațiul respectiv.

Doi tineri au descoperit o gaură misterioasă în bucătăria lor, cu ajutorul pisicii

Tiktok

Weennie a povestit întreaga întâmplare pe Tiktok, care a început cu dorința de explorare a noului animal de companie al familiei. Micuța pisică a descoperit gaura și a intrat în ea, făcându-i pe tineri să se întrebe ce se află acolo.

Ce se afla în gaura din casa celor doi

În scurtul clip, cea care l-a publicat le-a arătat utilizatorilor de pe TikTok frumosul animal și locurile în care obișnuia să ”dispară”. Unul dintre ele era o gaură din bucătărie.

Citește și: O tânără și-a făcut 200 de operații estetice ca să arate ca un desen animat. Cum arată azi Pixee Fox

”Deci, eu și iubitul meu am primit recent o nouă pisicuță și ei îi place să se ascundă. Încercăm să aflăm unde se află. Am încercat să ne uităm în spatele canapelei și nu am putut să o găsim nicăieri. Apoi ne uităm în bucătărie și vedem că există o gaură aici.”, a spus tânăra.

Apoi a arătat gaura, comparând-o cu mâna pentru a arăta cât de mare e. La scurt timp, a folosit camera telefonului pentru a filma în interiorul ei.

@anxiousweenie69

help what does this mean?? is my apartment cursed #creepy #ghost #aliens #confused

♬ original sound - angelica

”Această gaură este foarte mică în comparație cu mâna mea, dar aici există o imagine. Nu știu ce naiba înseamnă asta”, se aude spunând tânăra.

Citește și: Bărbatul Ken, devenit între timp Jessica, nu își poate găsi un partener. Ce a dezvăluit diva cu forme generoase

Alți utilizatori TikTok au fost îngroziți de descoperirea tulburătoare. ”O, așa încep filmele înfricoșătoare”, a scris unul dintre internauți, în timp ce alții le-au recomandat să se mute.

Mulți nu se așteptau ca videoclipul cu adorabila pisică să ia o întorsătură atât de sumbră. ”Voiam doar să fie un videoclip drăguț cu o pisică”, a spus cineva.

Un altul a fost de acord: ”Ce naiba, am crezut că o să fie un clip minunat cu pisci.” Alții doar i-au recomandat femeii să își încurajeze pisica ”artistă”.

Citește și: O femeie a slăbit 82 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment. Ce o împiedica pe Carla FitzGerald să slăbească

Ultimele știri