Antena Căutare

O femeie a lăsat întreaga avere câinilor și pisicilor, în loc să le dea banii copiilor. De ce a luat această decizie

O femeia și-a lăsat averea uriașă animalelor sale de companie, iar copiilor nu le-a venit să creadă. Află din rândurile de ce a luat o asemenea decizie controversată!

O femeie a lăsat întreaga avere câinilor și pisicilor, în loc să le dea banii copiilor. De ce a luat această decizie Galerie
O femeie a lăsat întreaga avere câinilor și pisicilor, în loc să le dea banii copiilor. De ce a luat această decizie | Shutterstock

Potrivit The Independent, Liu, o femeie din Shanghai, China, și-a lăsat moșternirea de 2,8 milioane de dolari câinilor și pisicilor, în loc să le-o dea copiilor săi. Ea a decis să își schimbe testamentul în ultimul moment, deoarece copiii ei ar fi neglijat-o la bătrânețe, în timp ce animalele de companie i-au oferit companie și confort.

Citește și: Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! Ce avere deține și care este ultima ei dorință

Cum a ajuns femeia să își lase toată averea animalelor de companie

Potrivit The Independent, femeia din Shanghai a fost extrem de nemulțumită de faptul că nu a fost vizitată de copiii săi atunci când era bolnavă și a vrut să se răzbune.

O clinică veterinară locală a fost desemnată ca administrator al moștenirii, în condițiile în care în China există provocări legale care îi împiedică pe oameni să lase testamente directe către animale, a precizat Zonglan News, citat de South China Morning Post și The Independent.

Vârsta exactă a femeii din China nu a fost specificată. În presa locală, ea a fost descrisă ca fiind o femeie „în vârstă”, potrivit surselor citate mai sus.

Chen Kai, un oficial al Centrului de înregistrare a testamentelor din Beijing, a declarat pentru presă că „există alternative pentru a rezolva această problemă. Testamentul actual al lui Liu este unidirecțional, iar noi am fi sfătuit-o să numească o persoană de încredere pentru a supraveghea clinica veterinară pentru a se asigura că animalele de companie sunt îngrijite corespunzător.”, a adăugat el, potrivit surselor citate.

Nu este primul caz de acest fel în lume

Se pare că povestea femeii din China a stârnit discuții aprinse în mediul online. Nu este prima dată când stăpânii le lasă animalelor de companie moșteniri imense.

Un caz asemănător s-a petrecut cu mult timp în urmă, atunci când Leona Helmsley, un magnat hotelier, a lăsat moștenire 12 milioane de dolari într-un fond fiduciar pentru bunăstarea câinelui său maltez, pe nume Trouble, la moartea sa în anul 2007, potrivit stiridecluj.ro.

Această moștenire a atras atenția publicului, dar și numeroase critici. În cele din urmă, un judecător a redus suma la 2 milioane de dolari.

Gunther IV, un ciobănesc german, a fost considerat unul dintre cei mai bogați câini din lume. Potrivit Guinness World Records, contesa germană Karlotta Liebenstein a murit și i-a lăsat animalului de companie averea sa de mai multe milioane de euro.

În anul 2010, creatorul de modă Alexander McQueen a alocat o parte substanțială din averea sa de 20 de milioane de dolari câinilor săi, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

Patru dintre cei mai buni poligloți din lume au fost provocați să învețe limba română într-o oră. Cum a decurs experimen... O femeie care are 800 de tatuaje pe corp le-a acoperit cu machiaj și mulți au avut o surpriză când au văzut cum arată ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x