Antena Căutare

O femeie a pus câteva linguri de lemn într-o oală cu apă fierbinte. Ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte: „Dumnezeule!”

O femeie a pus linguri de lemn într-o oală cu apă fiartă și ceea ce a descoperit a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au stârnit numeroase reacții.

imagine cu o lingura de lemn pe o oala pusa la fiert Galerie
Când a văzut ce se întâmplă cu lingurile de lemn, femeii nu i-a venit să creadă | sursa foto: Shutterstock

Fiindcă a văzut un clip video pe TikTok ce i-a stârnit curiozitatea, o gospodină a decis să încerce totul, chiar la ea în bucătărie. Totuși, când a pus lingurile de lemn într-o oală cu apă fiartă, ceva uluitor s-a întâmplat. Imaginile au devenit virale și au stârnit numeroase reacții.

O femeie a dezvăluit ce descoperire complet neașteptată a făcut atunci când a pus niște linguri de lemn în apă fierbinte

Lingurile de lemn sunt extrem de utile în bucătărie și numeroși români le folosesc, mai ales atunci când aleg să pregătească rețete tradiționale. Unii le preferă pentru faptul că nu produc zgârieturi la nivelul tigăilor, dar și pentru faptul că lemnul este un material ce nu prezintă riscuri pentru sănătate.

Citește și: La ce folosește gaura din mânerul cratițelor sau al tigăilor, de fapt. Ce a dezvăluit o femeie și de ce mulți s-au mirat

După ce a văzut un clip video publicat pe TikTok, o femeie a fost curioasă să descopere dacă ceea ce a văzut este real sau nu. A pus o oală cu apă la fiert și apoi a introdus în intior câteva linguri de lemn. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ce s-a întâmplat, de fapt.

Lulaboo Jenkins din Statlee Unite ale Americii a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, ca să arate dovada. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Dumnezeule! Trebuia să fac asta acum mult timp! Doamne, ce scârbos”, a fost reacția doamnei cu pricina, atunci când a văzut că apa s-a făcut maro, arată cei de la dailymail.co.uk.

Citește și: O mamă și-a bătut copilul cu lingura de lemn în zona posteriorului și a pierdut custodia celui mic! Cum a fost posibil

„Nu m-am gândit niciodată că lingurile de lemn trebuie curățate astfel. Am avut câteva pentru ani și ani de zile, acum sunt speriată când mă gândesc că le-am folosit fără să le pun în apă fiartă, să le curăț în profunzime”, a completat femeia.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut că apa în care au stat lingurile de lemn folosite la gătit s-a făcut maro, o dovadă a mizeriei acumulate în timp.

Clipul video publicat apoi pe TikTok a adunat mai bine de 51 de milioane de vizualizări și mii de reacții de la oameni din întreaga lume. Ca să se convingă, mulți au încercat și ei să folosească trucul, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Ea e tânăra care acuza probleme respiratorii, dar medicii i-au spus că e de la stres. Când a aflat ce avea, a fost prea ... O femeie a născut un bebeluș macrosom de 7,32 de kilograme! Cum a arătat copilul la naștere. Imaginile au devenit virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x