Antena Căutare

La ce folosește gaura din mânerul cratițelor sau al tigăilor, de fapt. Ce a dezvăluit o femeie și de ce mulți s-au mirat

O femeie a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit la ce folosește gaura din mânerul de la cratiță sau tigaie, de fapt.

colaj foto cu o tigaie pe aragaz unde se prajesc bucati de carne si o tigaie asezata pe masa, cu o lingura de lemn peste Galerie
Mulți s-au mirat când au aflat la ce mai poate folosi gaura din mânerul tigăilor, de fapt | sursa foto: Profimedia/shutterstock

Internetul abundă de tot felul de sfaturi și trucuri legate de bucătărie sau de gătit. O femeie a reușit recent să stârnească o adevărată controversă atunci când a arătat la ce folosește gaura ce se află pe mânerul de la o cratiță sau o tigaie. Mulți s-au mirat și au reacționat imediat când au văzut despre ce este vorba.

La ce folosește gaura ce se află în mânerul de la cratiță sau tigaie, de fapt

În viața de zi cu zi, fie în mod real, fie în spațiul virtual, pe Facebook sau pe diferite site-uri, oamenii pasionați de bucătărie obișnuiesc să prezinte rețete, să facă schimb de experiență, că îmmpărtășească din trucurile pe care le știu sau să ofere sfaturi.

Citește și: La ce folosește sertarul de sub aragaz, de fapt! Puține persoane cunosc acest detaliu

O femeie a reușit însă să stârnească o adevărată controversă și a uimit astfel oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit la ce folosește gaura ce se află în mânerul de la cratiță sau tigaie, de fapt.

Deși foarte mulți au crezut că rolul acestora este de-a ajuta la depozitare, oferindu-ne posibilitatea să le agățăm mai bine fie la magazin, pe rafturi, fie acasă, într-o agățătoare de pe perete, din cămară sau din dulap.

Citește și: Ce poți găti în tigaia neaderentă și pentru ce să nu o folosești niciodată

O doamnă de pe Reddit însă a fost uimită și a spus la ce crede ea că folosește gaura ce se află în mânerul de la cratiță sau tigaie, de fapt.

„Nu ai unde să pui lingura de lemn? Atunci folosește găurile din mânerul de la cratiță sau tigaie ca să le sprijini pe durata gătitului”, a spus aceasta pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Totuși, dezvăluirea femeii a stârnit un val puternic de reacții și nu puțini au fost cei care s-au mirat de varianta doamnei cu pricina.

Citește și: Totul despre tigăile de fontă. Cum trebuie alese și ce avantaje au

Deși au fost și internauți care i-au dat dreptate, mulți s-au păstrat sceptici și au spus că orificiul cu priciina a fost conceput strict pentru a putea atârna oala în diferite locuri și că trucul cu lingura de lemn a fost ulterior descoperit și utilizat de cei care gătesc. Au fost și voci care au spus că trucul nu este practic, căci mâncarea sau sosul de pe lingura de lemn se poate prelinge pe aragaz, pe cratiță și nu numai, motiv pentru care ar fi de preferat să punem instrumentele de gătit pe o farfurie separată, în dreptul aragazului.

Indiferent care este adevărul, până la urmă totul ține de preferința fiecăruia în materie de gătit. Mesajul femeii a devenit viral și a stârnit numeroase reacții.

O femeie și-a dorit să rămână însărcinată, dar nu se aștepta la ce a urmat. Dinții ei au început să cadă. Ce s-a întâmpl... Ce s-a ales de Mary Tănase, ”nu apă”. Cât s-a schimbat femeia în ultimii ani, după apariția TV care a făcut-o celebră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x