Antena Căutare

O mamă și-a lăsat fiul bolnav să mânânce în magazin înainte de a achita, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce a făcut o angajată

O mamă susține că a fost făcută să plângă de o casieră după ce și-a lăsat fiul să mănânce articole pe care le luase din supermarket, înainte ca acestea să ajungă la casă, pentru a le plăti.

colaj foto o femeie si o imagine cu o femeie blonda si un copil in supermarket
O mamă susține că a fost făcută să plângă de o casieră după ce și-a lăsat fiul să mănânce articole pe care le luase din supermarket, înainte ca acestea să ajungă la casă, pentru a le plăti. | Captura TikTok & Shutterstock

Samantha Mary din Marea Britanie, care este profesoară, le-a povestit celor 13.000 de urmăritori ai săi de pe TikTok despre clipele de coșmar prin care a trecut recent într-un magazin. Aceasta susține că o casieră a certat-o pentru că i-a permis fiului ei, Jack, să mănânce niște iaurt în timp ce ei făceau cumpărături în magazin.

După ce a povestit totul în detaliu, într-un clip care a fost vizionat de aproape un milion de ori, postarea pare că a împărțit internetul în două: în timp unii i-au criticat comportamentul, alții au recunoscut că ar fi făcut exact ca ea, transmite dailymail.co.uk.

O mamă și-a lăsat fiul bolnav să mânânce în magazin înainte de a achita, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce a făcut o angajată

„Nu pot să vă spun ce experiență neplăcută tocmai am trăit în magazinul nostru local. Simt un amestec între supărare și dezamăgire. Modul în care mi-a vorbit unul dintre angajații pentru relația cu clienții, m-a lăsat fără cuvinte.

„Nu m-am simțit niciodată în viața mea așa de judecată de cineva. Și o să fiu sincer, m-am răstit și eu, și foarte rar îi răspund cuiva.

Citește și: O viitoare mămică și-a anunțat soțul că este însărcinată, dar nu a obținut reacția dorită | VIDEO. Ce răspuns neașteptat a primit

Mama a explicat că fiul nu se simțise bine zilele anterioare și, ca urmare, nu mâncase prea mult. Deși ea îi pregătise câteva gustări, înainte de a pleca la cumpături, micuțul nu a vrut să mânânce. În schimb, el a vrut să ia niște iaurt pentru copii pe care ea tocmai le pusese în coșul de cumpărături.

Bucuroasă ca vrea să mănânce ceva, mama i-a spus fiului ei că „ dacă dorește, îl poate lua. L-am pus în cărucior și când am ajuns la casă, le-am pus pe bandă”.

„Când a venit rândul nostru, i-am spus doamnei de la casă: „Vreau doar să vă anunț că Jack le mănâncat pe aceastea două cât timp eram în magazin. Luați-le ca să le puteți scana”. Nu am vrut să le las printre celelalte cumpărături”, a mai povestit femeia.

„Mi-a aruncat literalmente cea mai dezgustată privire. Nu a spus un cuvânt. Le-a scanat apoi le-a aruncat la coș”, și-a mai amintit aceasta.

În încercarea de a fi cât mai politicoasă, Samantha i-a explicat casieriei: „Îmi pare foarte rău, dar nu terminasem cu ele, am vrut doar să vi le dau, ca să vă asigurați că sunt scanate”. Cu toate acestea, ea nu a primit reacția la care se aștepta.

„Nu cred că este în regulă ca oamenii să-și lase copiii să mănânce lucruri din magazin în timp ce se plimbă prin el, i-ar fi răspuns angajata.

Citește și: O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră a scris un mesaj ciudat când „a revenit la viață”. Ce a notat imediat

Samantha a spus că acest comentariu i-a apăsat „butonul” și s-a simțit obligată să susțină se apare. „I-am spus: „Nu cred că este treaba ta să-ți dai cu părerea – copilul meu chiar nu se simte bine”, a adăugat aceasta.

„Practic, nu a mâncat mai nimic timp de o săptămână. A vrut ceva din magazin, așa că am profitat de ocazie și i-am dat ceva să mânânce”, a spus profesoara care din cauza conflictului a izbucnit în plâns, în magazin.

„Ei bine, îmi pare rău că este bolnav - cu toții am trecut prin asta”, ar fi fost răspunsul angajatei, dar care însă nu a mulțumit-o pe Samantha. Ea a dezvăluit că deși pe moment nu a putut să discute cu managerul pentru că se grăbea la o doctor cu fiul ei, acum după ce s-a răcorit o bate gândul să facă o plângere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce se întâmplă atunci când îți trosnești degetele, de fapt. Un medic care a făcut asta timp de 60 de ani a spus adevărul... Bărbatul care stă acasă cu copiii, în timp ce soția se vede cu bărbații pentru distracție. Povestea bizară a cuplului co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x