Antena Căutare

O studentă a renunțat la haine și s-a cățărat pe munte, unde s-a pozat în ipostaze fierbinți. La ce facultate a studiat

O studență a decis să renunțe la haine și să facă poze în ipostaze fierbinți, la munte. Mulți s-au mirat când au descoperit la ce facultate studiază aceasta.

imagine cu o femeie in bikini rosu stand pe o stanca Galerie
Imaginile cu studenta au făcut senzație pe Instagram | sursa foto: Shutterstock

O tânără face senzație pe internet cu fotografiile sale extrem de îndrăznețe în care își pune în valoare formele amețitoare și se mândrește cu faptul că are mai bine de șaptezeci de mii de urmăritori doar pe pagina sa de Instagram. Mulți s-au mirat atunci când au descoperit ce facultate a absolvit aceasta.

O studentă a renunțat la haine și a făcut senzație cu fotografiile pe care le-a realizat pe munte. Mulți s-au mirat când au descoperit ce facultate a absolvit

Kate Black este o tânără din Marea Britanie care a reușit să facă senzație atunci când a ales să publice pe contul său de Instagram o serie de fotografii pe care le-a realizat după ce s-a cățărat pe munte. A renunțat la haine și s-a lăsat pozată în ipostaze fierbinți, iar imagibile îndrăznețe au aprins imediat imaginația multora. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat la ce facultate a studiat tânăra care adună mii de aprecieri la pozele pe care le publică pe contul său de Instagram.

Citește și: La ce facultate va studia fiica Ozanei Barabancea. Gloria și-a făcut mama mândră cu domeniul ales

Kate Black este model și se poate lăuda cu faptul că are mai mult de șaptezeci de mii de urmăritori doar pe contul său de Instagram. Tânăra cu forme amețitoare reușește să atragă atenția nu doar în mediul online, ci de fiecare datp când iese pe stradă. Recent, aceasta a decis să facă o ședință foto cu totul și cu totul neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai exact, britanica s-a cățărat pe munte într-o zonă din Newquay (Cornwall) și, după ce a renunțat la haine, și-a etalat formele amețitoare într-un set de bikini roșu. Ipostazele fierbinți au aprins imediat imaginația celor care au văzut pozele și nu puțini au fost cei care au complimentat-o pentru modul în care arată.

Citește și: Cum a reacționat Ștefan Bănică, după ce a aflat facultatea pe care vrea să o urmeze fiica lui. Violeta Bănică are planuri mari

Bruneta, cu zâmbetul larg, a topit imediat inimile urmăritorilor săi care au răsplătit-o cu numeroase aprecieri și comentarii. Fotomodelul are sute de postări pe contul său de Instagram și își bucură urmăritorii cu tot felul de ipostaze surprinzătoare, în care își lasă formele la vedere.

Nu mică a fost însă surpriza celor din mediul online atunci când tânăra a publicat o imagine de la ceremonia de absolvire de la facultate. Acesta a fost momentul în care au descoperit că femeia a absolvit Universitatea Harvard chiar în acest an, au informat cei de la dailystar.co.uk.

Kate Black a demonstrat astfel că o femeie poate să fie frumoasă și deșteaptă în același timp și nu puțini sunt cei care o apreciază pentru acest lucru.

Acest bărbat a cheltuit toți banii din lume pentru a arăta așa, însă oamenii îl strigă acum „omul demon”. Cum arăta înai... Șoferii au văzut o mașină cu șuvițe de păr uman ieșind din portbagaj. Polițiștii au venit să verifice și a urmat ceva in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x