Antena Căutare

Acest bărbat a cheltuit toți banii din lume pentru a arăta așa, însă oamenii îl strigă acum „omul demon”. Cum arăta înainte

Bărbatul din imagine susține că și-a cheltuit aproape toți banii pentru a-și îndeplini visul pe care îl avea încă din copilărie. Iată cum arăta înainte de a trece prin toate cele 25 de modificări corporale!

Acest bărbat a cheltuit toți banii din lume pentru a arăta așa, însă oamenii îl strigă acum „omul demon”. Cum arăta înainte Galerie
Acest bărbat a cheltuit toți banii din lume pentru a arăta așa, însă oamenii îl strigă acum „omul demon”. Cum arăta înainte | Profimedia

Raiden Dos Caras este soț și tată și spune că a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 12.000 de lire sterline pentru a-și modifica complet înfățișarea, potrivit thesun.co.uk.

El a dezvăluit că primul contact cu cerneala de tatuaje l-a avut la vârsta de 12 ani, iar, de atunci, nu s-a mai putut opri. Iată cum arăta la începutul călătoriei sale!

Citește și: Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul oamenilor

Cum arăta bărbatul din imagine înainte să își modifice complet înfățișarea | Foto

În prezent, bărbatul are aproximativ 86% din corp acoperit de tatuaje, iar, când îl văd pe stradă, oamenii se feresc de el ori îl numesc „omul demon”, mai ales că a decis să își taie și unele părți ale feței.

Însă, cu toate că oamenii sunt extrem de vocali pe internet, el precizează că nimeni nu a avut curajul să îi spună ceva urât în față:

„Uneori oamenii se sperie de mine. Alții sunt doar curioși, dar nimeni nu mi-a zis ceva urât în față.”, a declarat Caras, citat de nypost.com./„Totuși, eu mă simt normal, în ciuda faptului că oamenii îmi amintesc că arăt diferit.”, a continuat el, citat de sursa menționată.

Iar pentru că bărbatul nu a arătat mereu așa, oamenii din mediul virtual au rămas mai mult decât surprinși când au văzut cum arăta înainte. Câteva imagini cu el, stecurate pe internet, i-au făcut pe internauții care i-au cunoscut povestea să se uite de două ori.

Bărbatul spune că este mai mult decât o față tatuată

Cu toate că arată înfricoșător acum, bărbatul spune că este mai mult decât atât. Astfel că, atunci când nu lucrează, el preferă să stea în compania fetiței sale sau a animalelor:

„Salvez animale ori de câte ori pot.” a împărtășit el, citat de sursa menționată mai sus.

În plus, Raiden Dos Caras își descrie viața ca fiind una „foarte calmă și fericită”, fiind la fel ca a oricărei persoane care nu are tatuaje:

„Iubesc motocicletele și sporturile extreme, muzica, cititul și mersul în parc.”, a mai dezvăluit el, adăugând că adoră să petreacă cât mai mult timp cu familia. În plus, mama lui îi dă curaj să apară în continuare așa în societate:

„Mama mea spune că, orice aș face, voi avea întotdeauna chipul unui înger.”, a mai adăugat el, citat de sursele menționate mai sus.

Citește și: Ea este femeia care și-a tatuat globii oculari. Așa arată acum și susține că nu o interesează dacă va orbi: „Nu-mi pasă”

Ultima dorință pe care a avut-o un infractor de temut. Ce meniu extravagant și-a ales înainte să moară... O studentă a renunțat la haine și s-a cățărat pe munte, unde s-a pozat în ipostaze fierbinți. La ce facultate a studiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x