Antena Căutare

O tânără a apărut fără haine la sala de fitness! Ce reacție complet neașteptată au avut unii bărbați, când au privit-o mai atent

O tânără a apărut la sala de fitness în cea mai neașteptată ținută. Când unii dintre bărbați au privit-o mai atent, aceștia s-au enervat și au cerut ca femeia să fie dată afară.

femeie fara haine
Când a apărut fără haine la sală, unii bărbați au avut reacții neașteptate | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără care a uimit oameni din întreaga lume atunci când a arătat în ce ținută neobișnuită a ales să meargă la sala de fitness. Când și-au dat seama ce „secret” ascunde tânăra care și-a făcut apariție dezbrăcată, unii dintre bărbați au cerut ca aceasta să fie dată afară din incinta sălii de sport.

O tânără a apărut la sala de fitness fără haine. Unii bărbați au cerut ca femeia să fie dată afară, atunci când au privit-o mai atent și i-au descoperit „secretul”

Aceasta este situația prin care a trecut o femeie pe nume Natalie Reynolds, la finalul lunii decembrie. Tânăra susține că a dorit să facă un experiment social, ca să descopere ce reacții au oamenii la ideea ei. Fără să mai stea pe gânduri și folosind culori speciale pentru piele, tânăra și-a desenat și colorat o pereche de colanți pe picioare, peste bikini, iar în partea de sus și-a acoperit o parte din bust cu petice, iar restul a fost colorat. Apoi s-a dus la sală și s-a apucat să facă exerciții.

Citește și: O tânără avea dureri de genunchi și a crezut că e din cauza mersului la sală. Când a ajuns la doctor a primit un diagnostic crunt

Femeia în vârstă de 26 de ani a fost uimită însă atunci când a descoperit că lucrurile nu au mers deloc așa cum s-a așteptat ea inițial. Motivul? Unii dintre bărbații care au privit-o mai atent și-au dat seama că tânăra este dezbrăcată și că are, în loc de haine, doar niște simple desene pe corp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În filmare, Natalie încearcă să îi convingă pe cei din jur că poartă haine, însă eforturile tinerei din Statele Unite ale Americii nu au dat roade. Unul dintre bărbații prezenți la sala de sport a reacționat ferm și a solicitat ca blondina să părăsească incinta sălii de sport.

Imaginile cu acest experiment social au fost publicate pe internet și reacțiile nu au întârziat să apară. Unii au părut că savurează ideea tinerei, în timp ce alții au dat dreptate celui care a solicitat ca fata să plece de la sala de fitness, pe motiv că nu are o ținută adecvată pentru o asemenea activitate.

Ulterior, tânăra a publicat pe Twitter un mesaj prin care își cerea scuze pentru cele întâmplate: „Am făcut o greșeală și nu mă aștept să fiu iertată. Am scris acest mesaj ca să îmi cer iertare”, a transmis ea, potrivit mirror.co.uk.

Totuși, mulți dintre cei care au urmărit și reacțiile de după experimentul social nu consideră că scuzele sunt sincere, ci că mai degrabă femeia încearcă să își protejeze imaginea din online.

Prognoza meteo 2 ianuarie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă ce este greșit în mai puțin de 7 secunde. Care este răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x