Antena Căutare

O tânără a renunțat la un aliment și a slăbit 25 de kilograme. A trecut printr-o transformare uluitoare. Cum a reușit

O femeie a reușit să slăbească 25 de kilograme după ce a renunțat la un aliment. Azi, puțini sunt cei care o mai recunosc după transformarea uluitoare prin care a trecut.

colaj foto cu alice garrett cand avea 82 de kilograme si ea cand a slabit 25 de kilograme Galerie
Tânăra a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a slăbit 25 de kilograme | sursa foto: Profimedia

O tânără a reușit să treacă printr-o transformare uluitoare după ce a renunțat la un aliment pe care avea obiceiul să îl consume aproape în fiecare zi. Acum, femeia arată într-o formă de zile mari după ce a slăbit 25 de kilograme și mulți o admiră pentru fizicul de invidiat.

O tânără a renunțat la un aliment și a slăbit 25 de kilograme. A trecut printr-o transformare uluitoare și mulți o admiră pentru modul în care arată

Aceasta este povestea prin care a trecut Alice Garrett, o tânără în vârstă de 24 de ani din Milton Keynes, un oraș din Marea Britanie. Aceasta avea obiceiul să mănânce în fiecare noapte meniuri cu burger și cartofi prăjiți de la un celebru lanț de restaurante fast food. Seara, când familia ei adormea, tânăra se strecura din casă și mergea să își cumpere mâncare și să consume numeroase băuturi bogate caloric. În timp, acest lucru i-a afectat corpul și sănătatea, iar Alice Garrett a ajuns să cântărească 82 de kilograme.

Citește și: Grăsuțul simpatic din familia Flinstone e de nerecunoscut! Cum a apărut pe covorul roșu, după ce a slăbit 90 de kilograme

„Când eram la facultate comandam ceva de mâncare încă de la prima oră o dimineții, mâncam toată ziua și apoi seara mâncam pe furoș fast food. Când toată lumea dormea mă strecuram din casă ca să îmi cumpăr mai multe porții”, a dezvăluit ea, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Deși era nemulțumită de corpul ei și de modul în care arăta, britanica a continuat acest obicei mult timp. Într-o zi a realizat faptul că nu mai poate urca scările, că a început să îi cadă părul și că activitățile de zi cu zi îi par tot mai dificile.

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la cuțite, schimbare radicală de look. Cum arată după ce a slăbit 60 de kilograme. Puțini au recunoscut-o

Acesta a fost momentul în care ea a decis să facă o schimbare radical în viața ei. A renunțat la un aliment și astfel a ajuns să slăbească 25 de kilograme într-un timp destul de scurt. Alice a încetat să mai consume meniurile de tip fast food pe care avea obiceiul să le consume noaptea târziu, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Apoi, britanica a început să elimine și alte alimente bogate în carbohidrați sau alcoolul și să facă sport și să ridice greutăți. Într-un timp destul de scurt, Alice Garrett a reușit să slăbească 25 de kilograme, reușind astfel să ajungă la o condiție fizică de invidiat.

Azi, imaginile cu transformarea ei au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii, tânăra devenind astfel un adevărat model de ambiție pentru oameni din întreaga lume. Alice este azi mult mai încrezătoare și fericită cu propria persoană, iar acest lucru se vede în modul în care se bucură în prezent de o viață sănătoasă.

Tânăra din imagine și-a tatuat globii oculari în albastru, iar acum nu mai vede deloc. Cum arată cu modificarea corporal... O femeie a descoperit că are o pată pe obraz și a crezut că e de la soare. A mers la spital medicii i-au pus un diagnost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x