Antena Căutare

O tânără din Australia a găsit un șarpe pe raftul unui magazin, în timp ce își făcea cumpărăturile. Cum a reacționat

O femeie din Australia a avut parte de surpriza vieții ei în timp ce își făcea cumpărăturile într-un supermarket aflat la marginea unei întinderi mari de vegetație.

Colaj cu tânăra și șarpele
O tânără a găsit un șarpe pe raftul unui magazin | Facebook

Un piton a pătruns în supermarketul din Sydney, magazin frecventat de tânăra Helaina Alati. În timp ce femeia își făcea cumpărăturile a avut parte de o întâmplare la care nu s-ar fi așteptat. Pitonul lung de 3 metri mișuna printr eprodusele de pe rafturile supermarketului. Din fericire, femeia nu s-a speriat, pentru că a recunoscut specia șarpelui și știa că este neveninos. Mai mult, femeia făcea marte dintr-o organizație de salvare a animalelor sălbatice și știa exact ce are de făcut în asfel de situații, potrivit BBC.

Cu toate că era instruită, nu a putut să nu fie uimită de întâmplare, pentru că nu s-ar fi așteptat niciodată se se întâlnească cu un șarpe într-o zi obișnuită, la cumpărături.

Helaina Alati a rămas pentru câteva secunde nemișcată, apoi a scos telefonul pentru a surprinde imagini cu vietatea aflată pe raftul supermarketului situat în extremitatea Nord-Vestică a orașului australian Sydney.

Imaginile și povestea au atras atenția presei locale.

Citește și: Creatura care seamănă cu un șarpe gras, cu pielea uscată. I-a speriat pe locuitori, care au râs când au aflat ce este

Cum l-a salvat tânăra pe pitonul rătăcit printre rafturile unui supermarket

„Doar mi-am întros capul și era la 20 de centimetri de mine, uitându-se fix la mine”, a povestit femeia de 25 de ani despre momentul în care a văzut șarpele pe raftul supermarketului.

Tânăra a povestit că și-a păstrat calmul și s-a asigurat să nu fie alte persoane în jur, care să nu știe că șarpele nu este veninos. De asemenea, tânăra a povestit cum șarpele nu s-a ascuns ci, din contră, a privit-o fix în ochi preț de mai multe clipe.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o salată de la magazin și au încremenit când au văzut ce era în pungă. Ce se strecurase printre frunze

„Se uita fix la mine în tot acel timp și parcă îmi spunea: „Poți, te rog să mă duci afară?”.

După ce a filmat șarpele, tânăra a înștiințat personalul din supermarket asupra prezenței unui piton pe rafturi și și-a oferit ajutorul pentru a elibera reptila.

Tânăra a mers acasă pentru a lua o gentă specială pentru transportul șerpilor. Pitonul a intrat imediat în geantă și a fost eliberat în habitatul lui natural, departe de locuinețele oamenilor.

Înainte de momentul devenit cunoscut de presa internațională, tânăra mai salvase alți 20 de: „Sunt genul de persoană care iubește și are grijă d enaimale”, s-a descris tânăra de 25 de ani.

De asemena tânăra a povestit că prietenii ei o numesc fata-șarpe, făcând referie la o scenă din Harry Potter în care acesta putea vorbi cu șerpii.

Cel mai mic bebeluș prematur din lume a împlinit un an, deși medicii au fost rezervați. Cum arată acum Richard Hutchinso... A început să se transforme în „păpușă Barbie” când încă era un adolescent. Cum arăta tânărul înainte să se schimbe compl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x