Antena Căutare

O tânără susține că a descoperit „elixirul tinereții” într-un ingredient banal din bucătărie. Despre ce este vorba

O tânără a descoperit „elixirul tinereții” într-un ingredient banal, pe care aproape toți românii îl au în cămară.

imagine cu jumătate din chipul unei femei cu ten cu probleme si jumătate cu chipul unei femei cu ten sănătos
Descoperă despre ce ingredient banal este vorba | sursa foto: Shutterstock

De cele mai multe ori, în dorința de-a avea un ten cât mai frujmos și lipsit de imperfecțiuni sau impurități, oamenii ajung să plătească sume uriașe de bani pe produse de îngrijire. Totuși, o tânără susține că a descoperit „elixirul tinereții” chiar într-un ingredient pe care mulți îl au deja pe acasă.

O tânără susține că a descoperit „elixirul tinereții” într-un ingredient banal din bucătărie. Despre ce este vorba

Oricine își dorește să aibă o piele catifelată și cât mai curate, lipsită de riduri sau imperfecțiuni. Acest lucru ne determină cumpărăm zeci de produse de curățare, geluri, creme, loțiuni sau seruri, totul pentru a avea un chip cât mai aproape de perfecțiune. Totuși, costurile acestor produse cosmetice poate fi destul de ridicat.

Citește și: De ce este bine sau nu ca orezul să fie spălat înainte de gătit. Obiceiul care ar putea salva vieți

O tânără pe nume Lisa susține că a descoperit un secret c ear ajuta numeroase persoane din întreaga lume. Motivul? Obținerea unui ten perfect poate fi făcută folosind un ingredient cât se poate de ieftin și banal din cămară.

Pasionată de trucurile și sfaturile despre frumusețe, Lisa a dezvăluit în cadrul unui clip video publicat pe internet care este secretul care o ajută să aibă o piele perfectă. Potrivit acesteia, orezul poate fi folosit pentru a obține apă de orez, despre care se știe încă din vremuri de demult că este un ingredient cu numeroase beneficii pentru piele.

Citește și: Remediul surprinzător care te ajută să scapi de simptomele alergiei. Cum să îți ușurezi respirația cu doar o șosetă și puțin orez

„L-am testat și am simțit că mi-a luminat pielea și a făcut-o să arate mult mai bine. Nu toate trucurile de frumusețe funcționează, dar acesta în mod sigur a adus rezultate vizibile. Apa de orez face ca pielea să arate mult mai tânără și ridurile fine vor dispărea. Este bogată în antioxidanți și este un minunată dacă vrei să ai un ten mai luminous. Te scapă mai rapid de punctele negre și de petele pigmentare, dacă o folosești cu regularitate. Femeile din Coreea folosesc apa de orez de secole pentru a avea o piele frumoasă”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra este extrem de activă în mediul online și testează în mod frecvent diferite trucuri de frumusețe, oferind totodată și informații legate de experiențele trăite de ea.

În prezent, Lisa are peste 600 de mii de urmăritori pe contul său de Instagram și mulți o urmăresc cu interes pentru a afla noi și noi trucuri de frumusețe.

Povestea femeii care a cheltuit o avere pentru a se transforma într-un supererou din plastic. Cum poate să arate de la b... Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2024. Ce a prezis celebrul astrolog pentru următoarele luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x