Antena Căutare

Știai că poți învăța o limba străina în aproximativ trei luni? O nouă tehnică face furori pe internet

Photo-reading, o nouă tehnică prin care poți învăța o limba străina în aproximativ trei luni, face furori pe internet.  Cum funcționează? În momentul în care te uiți la carte folosești celulele conice din ochii tăi.

Photo-reading, o nouă tehnică prin care poți învăța o limba străina în aproximativ trei luni, face furori pe internet. Cum funcționează? În momentul în care te uiți la carte folosești celulele conice din ochii tăi.

Potrivit celor care practică fotocitirea sunt câțiva pași de care trebuie să ţii cont atunci când aplici această tehnică de învăţare, iar metoda de învăţare poate fi aplicată începând cu vârsta de 13 ani.

Mai mult, ai acumula mai multe informaţii şi mai repede decât prin metoda clasică şi poţi rasfoi chiar dicţionarul limbii române. Asta pentru un vocabular mai bogat şi ca să te exprimi mai uşor, concis şi cursiv în faţa celorlalţi.

Gest extrem făcut pentru celebritate! O tânără a distrus cu ciocanul o statuie de 200 de ani doar pentru a câştiga mai m... O mamă și-a abandonat copilul de șase ani într-un fast food! Ce bilet a lăsat femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x