Antena Căutare

Povestea incredbilă a omului care s-a trezit cu un milion de trilioane in cont. A fost, pentru scurt timp, cel mai bogat din lume

Un bărbat din America a devenit pentru scurt timp cea mai bogată persoană din lume după ce a primit accidental un milion de trilioane în contul său.

imagini Chris Reynolds si un sac de doarli cash
Chris Reynolds a fost pentru scurt timp cel mai bogat om din lume | Antena 1

În timp ce mulți visează să câștige la loto pentru a trăi o viață liniștită, în lux, dar un bărbat din SUA a trăitat-o pe piele lui. Pentru scurt timp, averea lui a atins o sumă pe care e greu să o și pronunți, iar zerourile din coadă ating limita „nebuniei”, după ce în contul său de Paypal au apărut brusc trilioane de dolari.

Cum a ajuns Chris Reynolds, întâmplător, cel mai bogat om din lume. Ce a făcut cu banii

În iulie 2013, Chris Reynolds, în vârstă de 56 de ani la acea vreme, și-a deschis contul și a descoperit că i-au fost virați nu mai puțin de 92.233.720.368.547.800 de dolari, potrivit unilad.com.

Astfel, el a devenit, pentru scurt timp, cel mai bogat om din lume și, de asemenea, singurul cvadrilionar de pe Pământ. La acel moment, diverse instituții de știri au subliniat că acest lucru l-a făcut de peste un milion de ori mai bogat decât mogulul mexican de telecomunicații Carlos Slim, care avea o avere de 67 de miliarde de dolari.

„A fost ceva ciudat”, spunea Reynolds, care locuiește în comitatul Delaware, pentru CNN. „Nu știu, poate cineva s-a distrat”, a mai adăugat el, neavând habar cum a ajuns suma exorbitantă la el în cont.

Bărbatul a mai povestit că înainte ca banii naeșteptați să ajungă la el, cel mai mult, pe Pay Pal a avut „puțin peste 1.000 de dolari”, după ce a vândut un set de anvelope pentru o masină de epocă prin eBay.

Citește și: „Cum să devii milionar în 7 pași simpli”. Care e secretul femeii care a transformat o datorie de 40.000 de dolari într-o avere

Din păcate pentru el, cei care au făcut greșeala și-au dat seama rapid ce s-a întâmplat și au corectat problema, cerându-și scuze pentru „inconveniențe”. Compania a declarat într-un comunicat că: „Acesta este evident o eroare și apreciem că domnul Reynolds a înțeles că depre asta este vorba”.

Cu toate acestea, după ce a retras banii virați din greșeal, PayPal s-a oferit să doneze o anumită sumă, rămasă secret, unei organizații caritabile alese de Reynolds.

„Considerăm că este o inspirație faptul că a decis să folosească acest eveniment pentru a dona unei cauze în care crede”, s-a arătat într-o declarație ulterioară a reprezentaților băncii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bebeluș a devenit multimilionar la două zile după ce s-a născut. Cum a fost posibil acest lucru

Ulterior, Reynolds a spus, pentru Philadelphia Daily News, că inițial, suma l-a făcut să se simtă „de milioane”. „La început, am crezut că sunt dator un milion de trilioane” a spus el. „A fost o surpriză destul de mare”, a mai adăugat.

Întrebat ce ar fi făcut cu banii, dacă i-ar fi putut păstra, el a mărturitist că și-ar fi achitat datoriile și, în spirit de glumă, a completat: „aș cumpăra Philadelphia, dacă aș fi obținut un preț bun”.

Un bărbat și cățelușa lui au plutit trei luni, în derivă, prin ocean. Explicația incredibilă pentru care nu a cerut ajut... Un bărbat renova casa când a găsit un bilet ascuns în perete. I-a luat urma celei care l-a scris, dar nu se aștepta la c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x