Antena Căutare

Povestea incredbilă a omului care s-a trezit cu un milion de trilioane in cont. A fost, pentru scurt timp, cel mai bogat din lume

Un bărbat din America a devenit pentru scurt timp cea mai bogată persoană din lume după ce a primit accidental un milion de trilioane în contul său.

imagini Chris Reynolds si un sac de doarli cash
Chris Reynolds a fost pentru scurt timp cel mai bogat om din lume | Antena 1

În timp ce mulți visează să câștige la loto pentru a trăi o viață liniștită, în lux, dar un bărbat din SUA a trăitat-o pe piele lui. Pentru scurt timp, averea lui a atins o sumă pe care e greu să o și pronunți, iar zerourile din coadă ating limita „nebuniei”, după ce în contul său de Paypal au apărut brusc trilioane de dolari.

Cum a ajuns Chris Reynolds, întâmplător, cel mai bogat om din lume. Ce a făcut cu banii

În iulie 2013, Chris Reynolds, în vârstă de 56 de ani la acea vreme, și-a deschis contul și a descoperit că i-au fost virați nu mai puțin de 92.233.720.368.547.800 de dolari, potrivit unilad.com.

Astfel, el a devenit, pentru scurt timp, cel mai bogat om din lume și, de asemenea, singurul cvadrilionar de pe Pământ. La acel moment, diverse instituții de știri au subliniat că acest lucru l-a făcut de peste un milion de ori mai bogat decât mogulul mexican de telecomunicații Carlos Slim, care avea o avere de 67 de miliarde de dolari.

„A fost ceva ciudat”, spunea Reynolds, care locuiește în comitatul Delaware, pentru CNN. „Nu știu, poate cineva s-a distrat”, a mai adăugat el, neavând habar cum a ajuns suma exorbitantă la el în cont.

Bărbatul a mai povestit că înainte ca banii naeșteptați să ajungă la el, cel mai mult, pe Pay Pal a avut „puțin peste 1.000 de dolari”, după ce a vândut un set de anvelope pentru o masină de epocă prin eBay.

Citește și: „Cum să devii milionar în 7 pași simpli”. Care e secretul femeii care a transformat o datorie de 40.000 de dolari într-o avere

Din păcate pentru el, cei care au făcut greșeala și-au dat seama rapid ce s-a întâmplat și au corectat problema, cerându-și scuze pentru „inconveniențe”. Compania a declarat într-un comunicat că: „Acesta este evident o eroare și apreciem că domnul Reynolds a înțeles că depre asta este vorba”.

Cu toate acestea, după ce a retras banii virați din greșeal, PayPal s-a oferit să doneze o anumită sumă, rămasă secret, unei organizații caritabile alese de Reynolds.

„Considerăm că este o inspirație faptul că a decis să folosească acest eveniment pentru a dona unei cauze în care crede”, s-a arătat într-o declarație ulterioară a reprezentaților băncii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bebeluș a devenit multimilionar la două zile după ce s-a născut. Cum a fost posibil acest lucru

Ulterior, Reynolds a spus, pentru Philadelphia Daily News, că inițial, suma l-a făcut să se simtă „de milioane”. „La început, am crezut că sunt dator un milion de trilioane” a spus el. „A fost o surpriză destul de mare”, a mai adăugat.

Întrebat ce ar fi făcut cu banii, dacă i-ar fi putut păstra, el a mărturitist că și-ar fi achitat datoriile și, în spirit de glumă, a completat: „aș cumpăra Philadelphia, dacă aș fi obținut un preț bun”.

Un bărbat și cățelușa lui au plutit trei luni, în derivă, prin ocean. Explicația incredibilă pentru care nu a cerut ajut... Un bărbat renova casa când a găsit un bilet ascuns în perete. I-a luat urma celei care l-a scris, dar nu se aștepta la c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x