Antena Căutare

Prietenia dintre o nevăstuică și o ciocănitoare a devenit senzația internetului! Imagini RARE

O prietenie mai puțin întâlnită a fost surprinsă la începutul lunii martie într-o imagine care face acum înconjurul internetului. Pe 2 martie, Martin Le-May, fotograf amator, a surprins în timpul plimbării de dimineaţă cu soţia lui, o pasăre ce purta în spate o altă vietate. Cuplul a povestit, potrivit „The Telegraph”, că a auzit sunete de agitaţie, iar mai apoi au observat că ciocănitoarea „se lupta să trăiască” când nevăstuica încerca să se caţere în spatele ei.

„Ciocănitoarea a scăpat cu viaţă, iar nevăstuica s-a retras în iarba înaltă”, a declarat Le-May. Imaginile surprinse de britanic au făcut senzaţie pe Twitter şi Facebook, fiind distribuită de peste 2.000 de ori.

Citeste mai mult: adev.ro/nkn4bb

O prietenie mai puțin întâlnită a fost surprinsă la începutul lunii martie într-o imagine care face acum înconjurul internetului. Pe 2 martie, Martin Le-May, fotograf amator, a surprins în timpul plimbării de dimineaţă cu soţia lui, o pasăre ce purta în spate o altă vietate.

Potrivit „The Telegraph”, cuplul a declarat că a auzit sunete de agitaţie, iar mai apoi au observat că ciocănitoarea „se lupta să trăiască” când nevăstuica încerca să se caţere în spatele ei.

„Ciocănitoarea a scăpat cu viaţă, iar nevăstuica s-a retras în iarba înaltă”, a declarat Le-May.

Imaginile surprinse de britanic au făcut senzaţie pe Twitter şi Facebook, fiind distribuită de peste 2.000 de ori.

9 din 10 au fost UIMIȚI de rezultat! Horoscopul vieții îți spune câți ani o să trăiești. Atenție, nu se ia în calcul moa... Taurii își pierd elanul și iubirea! Află ce-ți rezervă mâine astrele, pentru zodia ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x