Antena Căutare

Snoop Dogg vine la Bogata, dar mai întâi merge aici! ”Este un loc memorabil care nu trebuie să dispară!”

Rapperul american s-a oferit să salveze faimosul lanţ de restaurante Roscoe's House of Chicken and Waffles din Los Angeles, după ce a aflat că acesta a intrat în insolvenţă, scrie contactmusic.com.

Snoop Dogg vine la Bogata, dar mai întâi merge aici! ”Este un loc memorabil care nu trebuie să dispară!”
Snoop Dogg | www.mtv.com

Rapperul american s-a oferit să salveze faimosul lanţ de restaurante Roscoe's House of Chicken and Waffles din Los Angeles, după ce a aflat că acesta a intrat în insolvenţă, scrie contactmusic.com, remis de Mediafax.

Luni, Snoop a fost întrebat de paparazzi de situaţia financiară a lanţului Roscoe, dar acesta nu avea nici cea mai vagă idee că situaţia este atât de gravă. "Ce s-a întâmplat? Faliment? Nu se poate aşa ceva. Se pare că va trebui să îl cumpăr şi să îl denumesc Snoop Dogg's Chicken and Waffles", a declarat cântăreţul american în vârstă de 44 de ani.

CITEȘTE ȘI: Snoop Dogg a anunţat că vine în România

Câteva zile mai târziu, când a fost întrebat despre oferta făcută, Snoop Dogg nu a dat înapoi şi şi-a exprimat seriozitatea."Eram foarte serios. Este ceva necesar. Este un local cu mâncare foarte bună şi face parte din cariera mea de când am început să înregistrez. Este un loc memorabil care nu trebuie să dispară", a conchis faimosul rapper.

În trecut, Snoop şi-a arătat aprecierea faţă de mâncarea de la Roscoe's House of Chicken and Waffles în 2007, într-un episod din reality show-ul Snoop Dogg's Father Hood, când l-a dus pe David Beckham să mănânce acolo. În anul următor, în 2008, l-a dus în acelaşi loc pe veteranul prezentator de televiziune Larry King în cadrul unui episod din emisiunea Larry King Live.

Toată lumea are defecte, dar la unii le poți număra pe degetele de la o mână. Care este ZODIA PERFECTĂ?!... Ceaușescu ne-a mințit pe toți: nu era născut pe 26 ianuarie! Și-a schimbat data pentru a nu fi umbrit de Mica Unire, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x