Antena Căutare

Soya Keaveney - model la 12 ani si mama la 15

Multi parinti ar dispera doar la gandul ca fata lor de 15 ani ar ramane insarcinata. Insa mama Soyei Keaveney, Janis, este mai mult decat bucuroasa. Somera in varsta de 48 de ani a spus despre fiica ei, care trebuie sa nasca in ianuarie, ca va fi o mama minunata.

Doamna Keaveney a primit deja acuzatii cum ca ar fi incurajat comportamentul sexual prematur al copilului sau. La doar 12 ani, Soya a pozat provocator in bikini, iar mama ei a postat fotografiile pe internet, in speranta ca acest lucru ii va lansa fiica in domeniul modeling-ului.

Cu permisiunea lui Janis, micuta Soya si-a pus unghii false, pierce in buric si a pozat foarte sexy pentru o revista. Acolo a declarat ca a tinut regim si a facut miscare zilnic, pentru a arata ca idolul ei, Cheryl Cole.

Acum cateva zile, Soya a postat ecografia bebelusului ei pe pagina de Facebook, spunand: "Nu inteleg de ce atata tam-tam. Daca esti insarcinata, asta nu inseamna neaparat ca esti tarfa, mai ales daca ai o relatie serioasa cu un baiat". Fata a ramas gravida cu prietenul ei minor Jake Gray, in varsta de 17 ani.

2011/08/17//354691-soya3.jpg

Intre timp, mama ei a declarat si ea: "Chiar nu inteleg de ce se face atata caz pe chestia asta. Oricum, noi o sa mai dam interviuri atunci cand Soya se va intoarce din statiunea Majorca din Spania, unde se va relaxa alaturi de iubitul ei". Acesta a fost singura afirmatie a lui Janis, care a delegat PR-ul Katy Brent sa se ocupe de presa.

Cu toate acestea, intr-un interviu mai recent, doamna Keaveney a insistat ca fiica ei - care a refuzat sa faca un avort - sa isi educe copilul la fel cum a fost si ea crescuta. Janis a mai spus ca a fost stricta, dar intelegatoare in ceea ce priveste educatia Soyei. Femeia i-a permis iubitului acesteia sa doarma peste noapte la ea acasa, insa nu in camera fiicei ei. "Vor avea voie sa imparta acelasi dormitor abia cand va implini Soya 16 ani".

FOTO: Dailymail.co.uk

VIDEO! A inceput campionatul anual "de viteza" al melcilor din Franta... VIDEO! Un copil de patru ani "delireaza" pe scena drept cel mai tanar predicator din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x