Antena Căutare

Un american a primit seiful comandat cu un bonus de 140 de kilograme de marijuana

Un american care voia sa-si tina armele in siguranta a facut o captura de droguri impresionanta. In seiful pe care l-a comandat din Mexic a gasit aproape 140 de kilograme de marijuana.

Speriat a anuntat politia, care a confiscat drogurile in valoare de peste patru sute de mii de dolari. In urma cu doua luni, americanul a primit coletul mult asteptat: un seif.

Credea ca-l va ajuta sa doarma linistit, stiind ca arma lui e in siguranta, dar s-a intamplat tocmai pe dos. Omul n-a mai avut somn de cand a deschis coletul.

"Un locuitor al comitatului Shelby ne-a sunat si ne-a spus ca a comandat un seif de arma. Cand i-a fost livrat, l-a deschis si a descoperit lucruri pe care nu le comandase", a declarat seriful John Lenhart.

Mai exact, barbatul a gasit 136 de kilograme de marijuana, ambalate cu grija in zece pachete.

"Ceea ce este ciudat la aceasta situatie este ca seiful a fost facut in Mexic. A fost facut de prizonieri si transportat in Statele Unite. Am colaborat cu Agentia Antidrog Americana. Soferul care l-a transportat in tara a disparut. Il cautam, dar banuiesc ca si baietii rai il cauta", a mai spus seriful.

Politistii au asteptat doua luni inainte sa faca public acest incident, in speranta ca cei care au livrat seiful vor incerca sa-l recupereze, dar nu s-a intamplat asta.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 20 august! ... Productia filmului "Titanic" a costat mai mult decat vasul original...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x