Antena Căutare

Un bărbat a descoperit în noua lui casă o piatră bizară, pe care a folosit-o drept opritor de ușă. Ce „secret” ascundea

Un bărbat a cumpărat o fermă și a descoperit în casă o piatră mare și bizară, pe care a folosit-o ca opritor de ușă. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit „secretul” rocii. Peste noapte, omul a devenit mult mai bogat.

imagine cu o piatra folosita drept opritor de usa Galerie
Omul a folosit piatra ca opritor de ușă, până în ziua când a descoperit ce „comoară” ascundea aceasta, de fapt | Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat, care a cumpărat o fermă. Omul a stat zeci de ani în casă cu un pietroi, pe care l-a folosit drept opritor de ușă, fără să știe ce „comoară” ascunde acesta. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit „secretul” rocii din casa sa. Imaginile au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii.

Un bărbat a cumpărat o fermă și a descoperit în casă o piatră bizară, pe care a folosit-o drept opritor de ușă. A rămas mut de uimire când a descoperit ce „secret” ascundea roca

Cazul omului, care a ales să își păstreze anonimatul, a făcut rapid înconjurul lumii. Era în anul 1988 atunci când acesta a cumpărat o fermă în Michigan. Fermierul i-a arătat proprietatea și i-a explicat că în casă există un pietroi bizar, de mari dimensiuni, ce este, de fapt un meteorit. Potrivit acestuia, roca a fost căutată și găsită de el în iarbă, după ce noaptea a văzut lumina apărând pe cer. A scos meteoritul din crater și l-a luat acasă, cândva prin 1930. Când a vândut ferma, acesta a oferit noului proprietar și meteoritul.

Citește și: Un copil a descoperit o piatră bizară pe o plajă. Peste ce „comoară” a dat, de fapt

Totuși, noul proprietar nu a acordat o atenție deosebită acestei roci și a ales să folosească piatra bizară pe post de opritor de ușă, timp de aproximativ treizeci de ani.

Într-o zi, prin anul 2018, omul a decis să vadă care este cu adevărat valoarea meteoritului și nu mică i-a fost surpriza atunci când a aflat despre ce „comoară” este vorba, de fapt. Mona Sirbescu, membru al facultății de geologie și științe atmosferice de la universitatea din Michigan a examinat meteoritul cu dispozitive speciale și i-a determinat compoziția: 88% fier și 12% nichel, un metal extrem de rar pe Pământ.

Citește și: Momentul spectaculos în care cerul nopții se înverzește complet. Ce este, de fapt, lumina puternică văzută în Turcia | VIDEO

„Am știut din prima că este vorba despre un meteorit cu totul și cu totul special. Este cel mai valoros specimen pe care l-am putut analiza în viața mea, atât din punct de vedere al banilor, cât și din punct de vedere al importanței științifice”, a mărturisit Mona Sirbescu, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Meteoritul a primit numele Edmore și a fost evaluat la 100.000 de dolari. Imaginile cu descoperirea bărbatului au ajuns virale și au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind un val puternic de reacții.

Creatura cu carne albastră și solzi portocalii care l-a înspăimântat pe un pescar. Ce s-a întâmplat când a vrut să o găt... O tânără și-a cumpărat o rochie de mireasă, deși nu era logodită. Când s-a uitat pe etichetă nu i-a venit să creadă ce s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x