Antena Căutare

Un cuplu a băut apă din toaletă timp de șase luni, fără să știe. Cum a fost posibil

Un cuplu e hotărât să ia măsuri în instanță după ce și-au dat seama că timp de șase luni a consumat apă din toaletă, fără să știe. Cum a fost posibil și cum a făcut perchea desoperirea îngrozitoare.

colaj foto un barbat care sta în fața unui vas de wc si două apometre
Un cuplu e hotărât să ia măsuri în instanță după ce și-au dat seama că timp de șase luni a consumat apă din toaletă, fără să știe | Capturi Youtube

Un bărbat, crecunoscut drept domnul Tan, și iubita lui, care a ales să rămână anonimă au trecut prin clipe de coșmar după ce au făcut o descoperire uluitoare. Imediat după ce au aflat de unde provenea, de fapt, apa pe care au consumat timp de jumătate de an, au apelat la autorități. Iată cum a fost, însă, posibil, ca cei doi să bea apă din toaletă fără ca măcar să știe, dar și ce a urmat apoi.

Un cuplu a băut apă din toaletă timp de șase luni, fără să știe. Cum a fost posibil

În luna mai a acestui an, Domnul Tan și prietena lui s-au mutat într-un apartament nou, în Beijing, China, pentru care plătesc o chirie de 10.000 CNY, echivalentul a 1.400 de dolari. La scurt timp după mutare, bărbatul a început să se simtă rău. El susține că a avut o erupție pe față, iar părul a început să îi cadă. De asemenea, prietena lui a avut dureri în piept și tușea, potrivit unilad.com.

Citește și: O femeie renova casa când a făcut o descoperire terifiantă. Ce sunt „tentaculele negre” surprinse sub scândurile din podea

Mai mult decât atât, deși trecusă aproape șase luni de când locuiau în noua casă, cei doi nu primiseră nicio factură. Cu toate acestea, deși nu plătiseră, apa nu a fost oprită, iar acest detaliu i-a băgat la bănuieli.

Bărbatul a mers să vadă dacă apometrulfuncționează, așa că a pornit apă și susținue că atunci când au deschis robinetele, contorul a început să înregistreze consumul. Deci, ce apă foloseau, de fapt, cei doi? Cu ce apă s-au spălat pe dinți sau pur și simplu au băut?

Ei bine, cuplul a chemat instalatorii și aceștia au făcut o descoperire îngrozitoare. Deși cei doi parteneri credeau că în tot acest timp au folosit apă de la robinet, instalatorii le-ar fi dezvăluit că o țeavă suplimentară se afla sub podele și în spatele pereților, care conectează toaleta la conductele de apă.

Cu toate acestea, conductele au fost reparate rapid, iar domnul Tan solicită acum daune de la compania care se ocupă de clădire.

Ca răspuns, compania a declarat pentru Jam Press că locatarilor care se mută în bloc li se oferă opțiunea de a alege între două surse diferite de apă prin reglarea supapelor. Prima, apă cu potabilă, sau a doua, cu apă care provine dintr-o fântână din apropiere.

Citește și: O femeie a comandat salată la restaurant, dar a găsit o bucată de carne neobișnuită. Ce descoperire „dezgustătoare” a făcut

Acesta din urmă fiind destinat doar pentru a uda plantele sau pentru a spăla toaletele - nu pentru gătit sau băut. Reprezentații au mai adăugat totuși, că fântâna trecuse testele de calitate, în martie.

Cu toate acestea, domnul Tan și prietena lui contestă că li s-a spus vreodată acest lucru și astfel compania și cuplul rămân în discuții pentru a rezolva problema. Ei speră să primească despăgubiri dacă se dovedește că, de fapt, au băut fără să știe apă de toaletă timp de șase luni.

Care este țara unde poți face 5 ani de închisoare dacă uiți ziua de naștere a soției. De ce exista această lege... Femeia desfigurată de iubit cu acid, complicații după 400 de operații și 15 ani de chin. Ce a pățit Katie Piper recent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x