Antena Căutare

Un tată și-a vândut fiica pentru că nu-și permite să o crească, iar apoi a cheltuit banii primiți pe  ”femei”: ” A spus că soția lui a fugit de acasă!”

Un bărbat, tatăl a doi copii, a șocat o lume întreagă după ce a decis să-și vândă unul dintre copii, pentru că nu-și permitea să-i îngrijească. Banii primiți, însă, i-a cheltuit pe un site pentru adulți. 

Un tată și-a vândut fiica pentru că nu-și permite să o crească, iar apoi a cheltuit banii primiți pe  ”femei”: ” A spus că soția lui a fugit de acasă!”
Un tată din China și-a vândut unul dintre copii, iar apoi a cheltuit banii pe femei

Un tată din China a cărui identitate nu a fost dezvăluită, care avea un fiu și o fiică, a decis să o vândă pe fetiță, pentru că nu avea bani pentru a-i crește pe amândoi.

Astfel, el a găsit o familie dornică să aibă grijă de micuță, care i-a oferit și suma de 8.900 de euro. Banii primiți în schimbul fetei, însă, i-a cheltuit pe un site pentru adulți, vizionând-o ore în șir pe femeia de care se îndrăgostise și care se dezbrăca live, pe internet.

N-avea bani de operații estetice, dar avea o fiică tânără și frumoasă. O mamă și-a dat copila, pe bani, celui dispus să plătească mai mult

Bărbatul și-a explicat decizia de a renunța la unul dintre copii spunând că soția lui a dispărut și nu-și permite să-i crească pe amândoi. Acum, însă, el va fi judecat pentru trafic de copii, potrivit Daily Mail.

Cuplul care a cumpărat copilul a decis să plătească pentru fetiță, după ce în urmă cu doi ani de zile, copilul lor a murit. Ulterior, femeia s-a confruntat cu probleme de fertilitate și n-a mai putut să rămână însărcinată.

„Copil de vânzare!”. Pentru că se îneca în datoriile acumulate la jocurile de noroc, un tată și-a vândut fiica pe Internet. Cât au plătit cumpărătorii

Cazul a ieșit la iveală în luna mai a acestui an, când cuplul a folosit un certificat de naștere fals pentru fetiță.

Sanda Marin, cea mai pricepută gospodină din România era bărbat! Comuniștii au urât-o! I-au cenzurat rețetele, au fabric... Nepoţii dictatorului Franco scot la vânzare bijuterii ale familiei în valoare de 400.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x