Antena Căutare

S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

Victor Costache și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății, într-un moment în care România se confruntă cu o epidemie periculoasă de coronavirus. Care este adevăratul motiv al acestei decizii?

Într-un interviu recent, Victor Costache a dezvăluit care au fost motivele pentru care a luat această decizie.

"Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din guvernul pe care îl conduc, am făcut echipa și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare pe care am avut-o”, a declarant premierul Victor Orban în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoria, la scurt timp după ce Victor Costache a renunțat la funcția de ministru al Sănătății.

citește și: Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă

Potrivit unor surse se pare că acest lucru a fost solicitat de Victor Orban.

S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății

DE CE A DEMISIONAT VICTOR COSTACHE

Într-un interviu acordat celor de la Antena 3, Victor Costache a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Potrivit acestuia, „unii miniștri mai și demisionează”, vorbind despre faptul că orice ministru face parte dintr-un cabinet și dintr-o echipă și poate ajunge la demisie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat dacă va mai rămâne active în viața politică, Victor Costache a declarant că nu știe deocamdată, dar preferă acum să rămână implicat în soluționarea crizei din România.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Suceava este o bombă cu ceas. Dan Barna, USR: Izolați tot județul!... Şedinţă la Palatul Cotroceni pentru evaluarea măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x