Antena Căutare

Gigi Becali respectă Biblia : „Nu o votez pe Viorica Dăncilă! Ce să votez, femeie președinte, am luat-o razna toți?”

Gigi Becali a anunțat cu cine votează în turul 2 pentru alegeri prezidențiale 2019. Latifundiarul din Pipera susține că respectă Biblia și nu votează cu Viorica Dăncilă.

Gigi Becali respectă Biblia : „Nu o votez pe Viorica Dăncilă! Ce să votez, femeie președinte, am luat-o razna toți?”
Gigi Becali și Viorica Dăncilă

Alegri prezidențiale 2019. Înainte de turul 2, Gigi Becali a ținut să transmită tuturor românilor că „femeia în funcția de președinte nu are cum”.

Într-un interviu acordat astăzi, 13 noiembrie, Becli a subliniat faptul că Iohannis nu trebuie să se lupte cu Viorica Dăncilă pentru că este bărbat.

Întrebat de presă dacă este misogin, patronul FCSB a explicat că el doar respectă Biblia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gigi Becali mai este de părere că Viorica Dăncilă nu poate avea idei bune în fața lui Klaus Iohannis: „Femeia în funcție de președinte nu se poate să fie ea, nu are cum!”

Citește și:

Gigi Becali declarație spumoasă: „Aşa vrea Dumnezeu. Eu fac rugăciuni şi cred că...”

NEWS ALERT | Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB, ținut aproape două ore la discuții de procurori! Prima reacție: ”Au fost niște declarații”

Schimbare uriașă la alegeri! Românii ar putea vota trei zile, la fel ca cei din Diaspora: „Trebuie să reechilibrăm situa... Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x