Antena Căutare

Victor Ponta vrea premier PNL si presedinte PSD

PSD a renuntat la varianta suspendarii din functie a lui Traian Basescu, sustine presedintele Victor Ponta. Liderul social-democrat nu crede ca acest lucru mai poate fi realizat, din moment ce, spune el, seful statului nu si-a incalcat atributiile constitutionale. In plus, liderul social-democrat crede ca varianta cea mai buna pentru Romania ar fi ca viitorul presedinte al tarii sa fie de la PNL, iar primul-ministru, de la PSD.

Victor Ponta sustine ca suspendarea lui Traian Basescu nu mai este de actualitate. Presedintele PSD crede ca acest lucru ar fi fost posibil daca seful statului ar fi promulgat Legea Pensiilor, adoptata fraudulos de Camera Deputatilor.

Ponta crede ca varianta cea mai buna pentru Romania ar fi ca viitorul presedinte al tarii sa fie de la PNL, iar premierul sa vina din randurile PSD.

Liderul PSD nu crede ca o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din 2014 ar fi posibila si a exclus, totodata, orice alianta cu liberalii.

Ponta a spus si ce ar prefera in locul guvernului Boc, in cazul unei eventuale caderi a acestuia - un Executiv format din PSD si PNL, cu un plan anticriza comun.

Udrea, singurul candidat la sefia PDL Bucuresti. Blaga impune trei sefi pe sectoare... REPORTAJ: Concurs de ode la PDL Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x