Antena Căutare

La mulți ani, Ion și Ioana! Mesaje frumoase pentru cei care poartă numele acestui sfânt

Mesaje de Sfântul Ion 2023. Iată cele mai frumoase felicitări și urări creștine pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion!

Colaj Sfântul Ioan și imagini cu felicitări Galerie
La mulți ani, Ion și Ioana! Mesaje frumoase pentru cei care poartă numele acestui sfânt. | Pinterest/ Doxologia/ Shutterstock

Soborul Sfântului Ioan Botezatorul este prăznuit la fiecare început de an, mai exact pe data de 7 ianuarie.

Sfântul Ioan Botezătorul este considerat martorul cel ales de Dumnezeu și slujitor al acestei taine care are o însemnătate atât de mare pentru mântuirea neamului omenesc.

Totodată, Iisus Hristosa spus despre el că „dintre toți cei născuți din femeie, nu este nici unul mai mare decat Ioan”, recunoscându-l ca fiind un pământean demn de această laudă.

Sfântul Ioan a fost un pustnic, proroc și mucenic pentru sfințenia vieții de familie, iar creștinii își găsesc liniștea și pacea interioară atunci când rostesc rugăciuni închiate către acest sfânt.

Citește și: Rugăciunea săptămânală care te poate te ține departe de cele rele. Când se rostește și cui îi este închinată

În această zi, mii de români își sărbătoresc ziua numelui, pentru fiecare sărbătorit existând câte un mesaj care să i se potrivească perfect.

Fie că mesajele sunt trimise prin mediul online, la telefon sau prin viu grai, sărbătoriții se vor bucura de fiecare cuvânt și vor aprecia gândurile bune care vin către ei în această zi. Iată care sunt cele mai frumoase felicitări pentru această mare sărbătoare.

Mesaje de La mulți ani pentru Ion și Ioana

Unele dintre cele mai apreciate mesaje pe care le poți trimite apropiaților sunt:

  • „Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan și te sărbătorim pe tine! Îmi doresc să fii mereu așa, blând, bun și drăguț cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău. La mulți ani!”
  • „Sănătate, frumusețe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta și în zilele ce vor urma! La mulți ani de Sfântul Ioan!”
  • „De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate, de toate să ai parte! La mulți ani, Ioane!”
  • „Fie că din această zi sfânta, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Ioan!”
  • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!”

Citește și: Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru a sta departe de cele rele. Cât timp se rostește și de ce este atât de importantă

Urări creștine de Sfântul Ion

  • Întocmai că Sfântul Ioan, al cărui nume îl porți, învață să ierți, să fii mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani de Sfântul Ioan!

  • Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

  • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani!”

  • Înlătura tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

  • Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească! La mulți ani!

Citește și: Rugăciune în Ajun de Bobotează. Îi ajută pe cei care au nevoie de sănătate, pace și mântuire

Imagini creștine cu Sfântul Ion

Citește și: Locul din România unde dacă te rogi ai parte de adevărate minuni. Românii care l-au vizitat au trăit miracolul pe pielea lor!

Ce nume românești se sărbătoresc de Sfântul Ion

Mii de români îşi sărbătoresc onomastica pe 7 ianuarie, iar printre cele mai cunoscute nume sunt: Ioan, Ion, Ionel, Ionică, Ioniță, Ionuț, Ivan, Jan, Jean, Nelu, Ioana, Ionela, Ionelia, Ionica, Ionuța, Jana, Nela, Oana, Onuța.

Se ține post negru în Ajun de Bobotează. Semnificația acestui obicei... Rugăciune către Sfântul Ioan Botezătorul. Se spune că face minuni în zi de sărbătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x