Antena Căutare

Rugăciunea săptămânală care te poate te ține departe de cele rele. Când se rostește și cui îi este închinată

Când trebuie rostită rugăciunea pentru a sta departe de cele rele. Ajutorul divin și binecuvântarea nu vor întârzia să apară.

Imagine cu o femeie care rostește o rugăciune. Galerie
Rugăciunea săptămânală care te poate te ține departe de cele rele. Când se rostește și cui îi este închinată | Shutterstock

Atunci când te simți fără putere și doborât de probleme, rugăciunea este singura formă prin care poți să-i ceri Mântuitorului Iisus Hristos ajutor și tăria de a trece peste cu bine. Cu ajutorul unei lumânări și a credinței poți închina o rugăciune prin care să te simți din nou aproape și sub protecția divinității.

Credința și iubirea față de Mântuitor nu vor trece neobservate atunci când sunt reale și vin din adâncul sufletului oricărui credincios. Rugăciunile tale vor fi ascultate, iar problemele vor fi rezolvate cu ajutorul credinței și motivației de care vei avea parte ori de câte ori o vei rosti.

Citește și: Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru a sta departe de cele rele. Cât timp se rostește și de ce este atât de importantă

Rugăciunea îi este închinată Mântuitorului Iisus Hristos și se rostește săptămânal, în fiecare zi de luni pentru liniște și pace sufletească. Iată ce rugăciune poți rosti pentru a sta departe de cele rele.

Rugăciune săptămânală pentru a sta departe de cele rele

„Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeieşti. Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie şi fără de voie, şi-mi ajută să pun început bun şi să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

O, Doamne, astăzi Îţi dau sufletul şi trupul meu şi voinţa mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepseşte-mă, Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viaţă. Şi iartă pe cei vii şi pe cei răposaţi, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, şi pe toți ne învredniceşte de mărirea Ta în Rai. La aceasta pun mijlocitori pe Sfinţii Tăi Îngeri, către care zic: O, cereştilor ajutători şi păzitori ai oamenilor, vouă mă închin şi vă mulţumesc pentru ajutorul şi conducerea ce ne-o daţi în toate zilele nouă, nevrednicilor şi păcătoşilor.

Scutiţi-mă de vrăjmaşii cei văzuţi şi nevăzuţi, ca să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu! Învredniciţi-mă să vă văd la moartea mea, stând în jurul meu şi să duceţi sufletul meu în cer, ca să se închine măririi Feţei lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulţumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce aţi avut pentru mine şi binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci. Amin!”

Citește și: Rugăciunea făcătoare de minuni către Maica Domnului. Rostește-o la miezul nopții și te va scăpa de probleme!

Rostită săptămânal, rugăciunea prin care credincioșii îi cer ajutorul Mântuitorului Nostru Iisus Hristos, are rolul de mărturisire a păcatelor, dar și de mulțumire pentru grija de care au parte de-a lungul vieții.

Cu toate acestea, prin rugăciunea care se rostește în fiecare zi de luni, românii cer divinității să stea departe de cele rele și de problemele pe care le întâmpină atât la locul de muncă, cât și în familie.

Este important de știu faptul că orice rugăciune are rolul de comunicare cu divinitatea pentru a mulțumi, pentru a slăvi și pentru a cere ajutorul lui Dumnezeu și Mântuitorului Nostru Iisus Hristos.

Citește și: Ce legătură există între rostirea rugăciunii Tatăl Nostru și sănătate. Dezvăluiririle cunoscutului medic Vlad Ciurea

Când nu se fac nunți și botezuri în 2024. De ce nu se pot alege acele date... Mesaje de Bobotează. Urări și felicitări cu Botezul Domnului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x