Antena Căutare

Accidentul din Ialomiţa. E doliu la Munteni Buzău. Arcada de la intrarea în sat, plină cu flori în memoria femeilor moarte

Cea mai mare tragedie produsă pe şosea în acest an a îndoliat o comunitate întreagă. Trupurile neînsufleţite ale victimelor accidentului din Ialomiţa vor ajunge astăzi la familii. Între timp, medicii transmit noi informaţii despre starea răniţilor.

Cea mai mare tragedie produsă pe şosea în acest an a îndoliat o comunitate întreagă. Trupurile neînsufleţite ale victimelor accidentului din Ialomiţa au ajuns astăzi la familii.

O arcadă de flori a fost ridicată la intrarea în comuna Munteni Buzău, satul de unde erau cele nouă victime ale cumplitului accident petrecut între Slobozia și Urziceni.

Primăria a anunţat că localitatea Munteni Buzău intră în doliu local timp de trei zile.

Zece oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte au fost răniţi în cel mai grav accident înregistrat de la începutul anului. Pe o şosea din Ialomiţa, un TIR scăpat de sub control a ajuns pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz plin cu navetişti. Oamenii lucrau pentru MAega IMAGE şi veneau spre Bucureşti, la serviciu. Anchetatorii bănuiesc că şoferul TIR-ului ar fi adormit la volan.

Duminica, o parte dintre cei care au muirt sunt adusi acasa in sicriu.

Durere fără margini! Tânără solistă de muzică populară, moartă la 18 ani. Andreea Rodiana avea cancer... Încă o tragedie pe șosele. Patru morți într-un accident rutier, în Iași, după o manevră greșită. Imagini dramatice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x