Antena Căutare

Sechestrat, bătut și amenintat de doi bărbați! Un adolescent de 14 ani a trecut prin clipe de goază!

Un adolescent de 14 ani, din Botoșani, a fost sechestrat, bătut și amenințat cu moartea de doi bărbați.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Dângeni. Băiatul mergea pe o stradă din comună, alături de două fete, iar la un moment dat a trecut prin fața unei case, scrie Antena3.

Doi bărbați de 30, respectiv 35 de ani, au ieșit de acolo și l-au tras cu forța înăuntru.

Final de an școlar fără festivități! Ministerul Educației înterzice serbările

„Se plimba cu două prietene pe stradă, era ora opt seara, iar la un moment dat, cei doi l-au tras în curte şi i-au reproşat că el este cu două fete şi nepotul lor cu niciuna şi au început să îl lovească”, povesteşte tatăl copilului.

Băiatul a trăit clipe de groază. I-a fost luat telefonul și a fost amenințat cu o secure și lovit cu pumnul.

M-au lovit peste faţă cu pumnul, mi-au tăiat tricoul cu securea şi o ţineau deasupra mâinii mele şi spuneau că îmi taie degetele”, a povestit tânărul.

A ademenit-o cu o bucată de brânză, promisă copiilor ei, apoi a ucis-o! Cine este criminalul tinerei omorâte cu bestialitate la Vișeul de Sus

Spre miezul nopții, băiatul a reușit să scape, păcălindu-și răpitorii că merge până în curte fiindcă are nevoie la toaletă. Adolescentul a luat-o, de fapt, la fugă și nu s-a oprit până nu a ajuns la tatăl lui.

Tatăl băiatului a cerut ajutorul polițiștilor, însă până dimineața niciunul nu a intervenit.

“La 112 mi-au spus că sunt două echipaje, care erau plecate la alte cazuri și să ne calmăm și să ne liniștim”, a spus tatăl minorului.

Mărturiile cutremurătoare ale bărbaţilor ţinuţi ca sclavi într-o fermă din Maramureş |VIDEO

Abia a doua zi dimineața au intervenit polițiștii.

„Politiştii din cadrul IPJ Botoşani efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în funcţie de rezultate se vor dispune măsuri. Legat de modul de intervenție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, iar la finalizarea acestora vom informa opinia publică cu privire la măsurile luate”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Final de an școlar fără festivități! Ministerul Educației înterzice serbările... Cruzime dusă la extrem din partea unui tânăr! Și-a asmuțit câinele să ucidă alt cățel, ce era prins în laț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x