Antena Căutare

Final de an școlar fără festivități! Ministerul Educației înterzice serbările

Ministerul Educației și Cercetării a transmis că organizarea serbărilor tradiționale de sfârșit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice și părinților este interzisă, în contextul pandemiei.

Anunțul ministerului legat de festivitățile prilejuite cu ocazia închiderii anului școlar, pe 12 iunie, vine în contextul în care starea de alertă este încă în vigoare în România.

Rezultate Bacalaureat special 2019 - Doar o medie de 10

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Părintele Calistrat despre predarea educației sexuale în școli: ”Nu avem ce căuta cu asta de la 1-7 ani. De la 14 ani e războiul hormonilor!”

În aceste condiții, singura variantă de organizare a festivităților, la care au apelat deja unele școli din țară, sunt platformele online.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce ... Sechestrat, bătut și amenintat de doi bărbați! Un adolescent de 14 ani a trecut prin clipe de goază!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x