Căutare Live

Final de an școlar fără festivități! Ministerul Educației înterzice serbările

Ministerul Educației și Cercetării a transmis că organizarea serbărilor tradiționale de sfârșit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice și părinților este interzisă, în contextul pandemiei.

Anunțul ministerului legat de festivitățile prilejuite cu ocazia închiderii anului școlar, pe 12 iunie, vine în contextul în care starea de alertă este încă în vigoare în România.

Rezultate Bacalaureat special 2019 - Doar o medie de 10

”În România, la ora actuală, este instituită, pentru o perioadă de 30 de zile, starea de alertă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/15 mai 2020, urmare a evoluției situației epidemiologice naționale și internaționale, determinată de răspândirea noului coronavirus/SARS-CoV-2. În conformitate cu prevederile Legii nr. 55/15 mai 2020, revenirea în unitățile de învățământ vizează doar elevii din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a, anii terminali din școala profesională și școala postliceală, în condiții de siguranță, întrucât, începând cu data de 2 iunie, pentru o perioadă de două săptămâni, se derulează doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale, în contextul respectării unor măsuri stricte de prevenire/protecție”, a transmis ministerul.

Ce spune Părintele Calistrat despre predarea educației sexuale în școli: ”Nu avem ce căuta cu asta de la 1-7 ani. De la 14 ani e războiul hormonilor!”

În aceste condiții, singura variantă de organizare a festivităților, la care au apelat deja unele școli din țară, sunt platformele online.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce ...
Ultimele știri