Antena Căutare

Bărbat prăbușit la metrou. Circulația trenurilor a fost oprită: "A fost solicitat ajutorul SMURD"

Circulaţia cu metroul a înregistrat întârzieri miercuri la prânz, după ce un călător a avut nevoie de intervenţia medicilor în staţia Eroilor, informează Metrorex într-un comunicat remis AGERPRES.

Circulaţia cu metroul a înregistrat întârzieri miercuri la prânz, după ce un călător a avut nevoie de intervenţia medicilor în staţia Eroilor.

"Informăm publicul că astăzi, 10.01.2018, la ora 12:35, în trenul de metrou aflat în staţia Eroilor, linia 3, a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD. Trenul a staţionat la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri. Pasagerii din trenul oprit şi-au continuat călătoria cu un altul sosit la cealaltă linie", spun reprezentanţii Metrorex.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat în sistem pendulă pe firul 1, între staţiile Eroilor şi Grozăveşti, pasagerii fiind transpordaţi la staţia Grozăveşti.

"Din cauza staţionării trenului, s-au produs depăşiri ale intervalului de circulaţie. După preluarea călătorului de către SMURD, circulaţia s-a reluat în condiţii normale la ora 12:55. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii", se mai arată în comunicat.

Dacă vizitați Coreea de Nord, ar fi bine să știți ce vă este interzis să faceți... Bilete de tramvai mai scumpe cu 50%, într-un oraș mare din România! Călătorii au inițiat un protest pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x