Antena Căutare

Căldura le pune viața în pericol pacienților, dar și medicilor! Operaţiile pe cord deschis au fost amânate: "Ți se scurge transpiraţia pe corp, se adună în mânecile de la halat şi de-acolo pe câmpul operator"

Tratând pacienţii bolnavi de inimă, medicii cardiologi din Timişoara riscă să facă ei înşişi infarct. În plin cod portocaliu de caniculă, instalaţia de climatizare a cedat, astfel că în sălile de operaţie căldura este sufocantă.

Tratând pacienţii bolnavi de inimă, medicii cardiologi din Timişoara riscă să facă ei înşişi infarct. În plin cod portocaliu de caniculă, instalaţia de climatizare a cedat, astfel că în sălile de operaţie căldura este sufocantă. În plus, pentru că riscul de infecţie spitalicească este ridicat, medicii au luat decizia să opereze doar cazurile de maximă urgenţă până la rezolvarea situaţiei.

Este doar unul dintre pacienţii care aşteaptă o şansă la viaţă, după intervenţia chirurgicală. Intervenţie care se amână de la o zi la alta. Acest pacient însă, se teme că nu va mai ajunge să fie salvat.

Pe lângă disconfortul medicilor, pacienţii sunt expuşi unui risc de îmbolnăviri mult mai grave.

Nouă liceeni constănţeni au câştigat o competiţie organizată de NASA: "Am realizat proiectul unei aşezări umane pe ... Cum a câştigat un post la Facultatea de Drept fiul ministrului Justiţiei. Metodologia a fost schimbată special, cu o lun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x