Antena Căutare

Ce a putut să facă un român în balcon, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul

Un român și-a transformat balconul în cel mai neașteptat mod posibil și trecătorii au rămas muți de uimire când au văzut ce a putut să facă omul, de fapt.

imagine cu bloc din romania Galerie
Imaginea cu balconul bărbatului a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

În mediul online este deja un subiect intens de glume modul în care spiritul balcanic se reflectă în societatea românească sau în cea a altor state vecine. Un român a reușit să spargă tiparele și să iasă în evidență în cel mai neașteptat mod posibil.

Când au văzut ce a putut bărbatul să își facă în balcon, trecătorii s-au uitat mirați. Unii dintre ei au făcut poze, iar imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală.

Ce a putut să facă un român în balcon. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Nu mai este o noutate faptul că românii sunt creativi și că unii ajung chiar să spargă tiparele și să iasă în evidență. Totuși, un român a reușit să îi lase muți de uimire pe trecătorii și pe vecinii atunci când a decis să facă ceva complet neașteptat în propriul balcon.

Citește și: Ce a putut să facă un român în scara lui de bloc. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Un trecător a pozat totul, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internaților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În România sunt scări de bloc obișnuite, dar sunt și scări de bloc care ies în evidență fie cu multitudinea de plante de pe holuri sau cu „bogăția” de tablouri, decoruri, mobilier și alte astfel de obiecte puse de oameni. Uneori, pe pereți sau pe uși apar și mesaje scrise de vecinii furioși din diferite motive.

Apoi, sunt și români care ies în evidență cu modul în care își amenajează grădina din curtea blocului, dar și oameni care ies în evidență în alte moduri. Un român a surprins din plin trecătorii și vecinii atunci când a ales să își facă ceva complet neașteptat în balcon.

Citește și: Ce a putut să facă un român în balcon. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Microbist înfocat, omul a decis să își facă peretele exterior al balconului din cărămizi roșii și albastre, ca să reflecte susținerea lui pentru echipa FCSB. Mai mult decât atât, ca să fie sigur că toată lumea s-a prins de cât de mult iubește această echipă, bărbatul a montat pe mijloc și sigla echipei. Așa cum era așteptat, balconul roș-albastru a atras toate privirile trecătorilor și vecinilor și nu puțini au fost cei care s-au mirat de cele descoperire. Cineva a pozat totul, iar imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind amuzamentul multora.

„Avem echipa, avem balcoanee!!!”, „Apartament forever liga 2”, „Pe zi ce trece imi e mai clar ca microbistii si oamenii intregi la cap sunt doua multimi disjuncte (nu se intersecteaza)”, iată doar o parte din comentariile internauților.

Rezultate Loto 11 februarie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Alex Velea, audiat de poliție ca martor în cazul unei crime din Dâmbovița. Un bărbat a fost ucis prin 20 de lovituri de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x