Antena Căutare

Cosmar pe Autostrada Soarelui: Coada de 5 km, intre Medgidia si Cernavoda

Weekend-ul este pe sfarsite, iar miile de turisti care au fost pe litoral incearca sa se intoarca acasa. Din cauza faptului ca pe tronsonul de autostrada Medgidia - Cernavoda se circula numai pe o singura banda pe sens si cu o viteza maxima de 80 km/h, coada de autovehicule se intinde pe mai bine de 5 km, nervii soferilor fiind din nou pusi la incercare.

Centrul InfoTrafic al Politiei Romane afirma ca blocajul in trafic se datoreaza limitarii de viteza de pe acest tronson si faptului ca unii conducatori auto merg mai chiar mai incet decat scrie pe indicatoare. Avand in vedere ca in orele ce urmeaza si mai multi turisti vor pleca de la litoral spre localitatile de resedinta, politistii le recomanda soferilor sa incerce sa evite portiunea Medgidia - Cernavoda din A2 si sa foloseasca vechiul traseu, anume DN22C, Murfatlar – Cernavoda. De asemenea, o ruta alternativa o reprezinta si "vechiul" drum spre mare, prin Kogalniceanu, Urziceni, Slobozia.

In ceea ce priveste Valea Prahovei, si aici traficul se desfasoara cu dificultate. Politistii au redirectionat traficul Brasov-Ploiesti, via Cheia, dar recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte distantele si regulile de circulati, precum si semnalele agentilor aflati pe teren.

Bacau: Barbat, impuscat in cap de paznicul unei discoteci... Un sofer a intors intr-un loc nepermis si a trimis sase oameni in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x