Antena Căutare

UPDATE! Cruzime fara margini! Zeci de cai, biciuiti cu bestialitate la targul de animale din Neamt

Scene de o violenta rara, ce ne fac sa ne intrebam pana la urma cine-i om si cine-i animal, au loc saptamana de saptamana la un targ din judetul Neamt. Inainte sa fie vanduti, caii sunt pusi la cazne greu de imaginat. Sunt loviti pana la sange ca sa care greutati imposibil de dus chiar si pentru un animal de povara

In targul de animale din Candesti sunt adusi la vanzare zeci de cai. Iar tabloul este acelasi in fiecare saptamana. Sunt supuse la chinuri groaznice, pana isi gasesc un cumparator.

Caii sunt testati in fata cumparatorilor. Li se leaga o grinda din beton grea de cateva sute de kilograme. Bietele animale, biciuite cu salbaticie, se opintesc, apoi cad in genunchi. Dar, vanzatorii n-au mila.

Autoritatile locale stiau de practicile barbare, dar de fiecare data cand mergeau in control, vanzatorii erau mielusei blanzi. Imaginile care dovedesc sadismul au ajuns la politisti. Oamenii legii spun ca singura solutie sa opreasca aceasta cruzime ar fi ca la targ sa fie prezent, in fiecare joi, un politist.

Ancheta la spitalul din Fagaras, unde bolnavii sunt hraniti din galeti si cu tacamuri ruginite... Cel mai mare targ de nunti din Romania si-a deschis portile: iata care sunt tendintele pentru mirese!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x