Antena Căutare

Cum a fost păcălit un bărbat la un supermarket din Craiova. Când a citit bonul a crezut că nu vede bine: ”Atenție fură”

Un bărbat din Craiova a mers la cumpărături într-un supermarket cunoscut și, odată ajuns acasă, a avut o surpriză. Acesta a descoperit că a fost înșelat, fiind taxat mai mult pentru produsul dorit decât prețul afișat la raft.

barbat care tine in mana un bon fiscal in supermarket
Un bărbat din Craiova a mers la cumpărături într-un supermarket cunoscut și, odată ajuns acasă, a avut o surpriză. Acesta a descoperit că a fost înșelat, fiind taxat mai mult pentru produsul dorit decât prețul afișat la raft. | Shutterstock.com

Un bărbat din Craiova a mers la cumpărături într-un supermarket cunoscut și, odată ajuns acasă, a avut o surpriză. Acesta a descoperit că a fost înșelat, fiind taxat mai mult decât prețul afișat la raft.

De 1 mai 2023, un craiovean a mers la cumpărături. A ales un cunoscut lanț de magazine, despre care se știe că are prețuri mai mici. Marea lui surpriză a fost să realizeze că, în cazul unui produs, angajații au afișat un alt preț la raft, care era mai mic decât cel perceput la casă.

Citește și: Cand e Înălțarea Domnului în 2023. Sărbătoarea are loc la 40 de zile după Paște, conform calendarului ortodox

Ce a observat un român după ce a analizat atent bonul de la un supermarket

Bărbatul și-a făcut cumpărăturile și, după ce a plătit pentru tot ce a luat, s-a uitat pe bon. A avut surpriza să observe că unul dintre produse avea alt preț față de cel de la raft. Punga de fasole costa 12.99 la raft, însă pe bon prețul era cu 1 leu mai mare. Înfuriat, acesta a postat totul în mediul online.

”Atenție fură!”, a scris el pe grupul de Facebook denumit Ești din Craiova dacă... Imaginile cu prețul de la raft și cel de pe bon a stârnit furia internauților.

Citește și: Restaurantul din România unde trebuie să scoți 6.000 de lei din buzunar pentru un platou. Ce conține produsul: ”E comandat des”

”Toate magazinele fură clienții, cumpărați un kg de făină, de zahăr, de mălai etc și când îl puneți pe cântar o să vedeți că lipesc 80,90 gr din produs!”, a scris cineva.

O altă persoană a atras atenția că această eroare apare și la alte magazine. ”I-am prins de multe ori cu prețuri umflate. Dacă nu te uiți pe bon te-ai fraierit”, a mai comentat altcineva.

Alți internauți au luat apărarea angajaților: ”Nimeni nu a greșit niciodată la locul de munca? S- a scumpit produsul si au omis sa schimbe prețul de la raft. Răutatea asta daca nu ar exista.......”

Citește și: La următoarea minivacanță din 2023, bugetarii vor avea cinci zile libere consecutive. Câte primesc angajații de la privat

(P) Alege cafeaua care iubește natura, în capsule Julius Meinl 100% biodegradabile. Dacă nu ești mulțumit, primești bani... Noutățile lunii mai în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x